Αρχική Ειδήσεις Samsung Galaxy S6 edge+, με ταχύτητες έως 375Mbps, στον ΓΕΡΜΑΝΟ

Samsung Galaxy S6 edge+, με ταχύτητες έως 375Mbps, στον ΓΕΡΜΑΝΟ

0
Διαφήμιση

Την ευκαιρία να γνωρίσουν πρώτοι από κοντά το κορυφαίο Smartphone Samsung Galaxy S6 edge+ και να ζήσουν τις ασύλληπτες ταχύτητες έως 375Mbps σε συνδυασμό με το 4G+ δίκτυο της COSMOTE, είχαν οι επισκέπτες του καταστήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο πλαίσιο εκδήλωσης στο The Mall Athens.

Το πρώτο 4G CAT9 Smartphone που υποστηρίζει ταχύτητες έως 375Mbps σε συνδυασμό με το 4G+ δίκτυο της COSMOTE (μέσω της τεχνολογίας LTE Advanced – 3xCarrier Aggregation 3CA), ταχύτητες που πρώτη στην Ελλάδα πέτυχε η COSMOTE σε πιλοτικές δοκιμές.

Η πολυτελής κατασκευή από μέταλλο και γυαλί και οι ισχυρές επιδόσεις του Samsung Galaxy S6 edge+ εντυπωσίασαν το κοινό. Το νέο smartphone διαθέτει οθόνη 5.7 ιντσών Quad HD Super AMOLED, με κυρτό σχεδιασμό και στις δύο πλευρές, πανίσχυρο οκταπύρηνο επεξεργαστή 64bit, κύρια κάμερα 16MP για φωτογραφίες και video υψηλής ευκρίνειας, ενώ επιπλέον υποστηρίζει την τεχνολογία γρήγορης και ασύρματης φόρτισης.

«Στον ΓΕΡΜΑΝΟ εμπλουτίζουμε διαρκώς την γκάμα των 4G+ Smartphones που διαθέτουμε στην ελληνική αγορά. Μια ακόμη προηγμένη συσκευή που σε συνδυασμό με τις απίστευτα γρήγορες ταχύτητες του 4G+ δικτύου της COSMOTE απογειώνουν την εμπειρία mobile internet των πελατών μας», δήλωσε ο κ. Αλέξανδρος Ντάβος, Διευθυντής Retail Marketing Ομίλου ΟΤΕ.

Το Samsung Galaxy S6 edge+ διατίθεται στα 869€ http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=HDV&sku=20303256&s=0ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE PLUS, σε μαύρο και χρυσό, στην έκδοση των 32GB, σε οποιοδήποτε κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, σε όλη την Ελλάδα.

Διαφήμιση