Αρχική Ειδήσεις Πες μας τι ζώδιο είσαι να σου πούμε πως οδηγείς

Πες μας τι ζώδιο είσαι να σου πούμε πως οδηγείς

0
Διαφήμιση

Ποιος είναι ο καλύτερος οδηγός και ποιος ο χειρότερος; H ασφαλιστική εταιρεία Hellas Direct ανέλυσε τις ζημιές που προκαλεί κάθε ζώδιο. Τα αποτελέσματα βγήκαν (και μας εξέπληξαν)…

Ο κατά τα άλλα παρορμητικός Κριός είναι ο καλύτερος οδηγός. Εκτός από το γεγονός ότι τρακάρει λιγότερο, οι ζημιές που κάνει – όταν τις κάνει – είναι μικρές. Το ζώδιου του Άρη ξέρει να υπολογίζει το ρίσκο που παίρνει.

Επίσης καλοί και προσεκτικοί οδηγοί φαίνεται να είναι οι Τοξότες, οι Υδροχόοι και οι Αιγόκεροι.

Αντίστροφα, ο αναλυτικός Παρθένος μάλλον υπερ-αναλύει την κατάσταση και χάνει κρίσιμο χρόνο αντίδρασης. Οι Παρθένοι έρχονται μετά τους Σκορπιούς στη συχνότητα ατυχημάτων αλλά κρατούν την πρωτιά στο κόστος ζημιών.

Πολύ κοντά στους Παρθένους βρίσκονται οι Λέοντες και οι Σκορπιοί. Οι Λέοντες κάνουν λίγες ζημιές αλλά σοβαρές, οι δε Σκορπιοί προτιμούν τις πολλές μικρές ζημιές.

Κάλυψη για Θραύση Κρυστάλλων χρειάζονται οπωσδήποτε οι Δίδυμοι και τα Λιοντάρια, ενώ προτείνουμε σε Ιχθύες και Σκορπιούς να επιλέξουν προγράμματα που να τους καλύπτουν σε περίπτωση κλοπής.

Επιρρεπής σε ατυχήματα από πυρκαγιά είναι οι Παρθένοι, Δίδυμοι, Ταύροι, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Τοξότες.

Παρακαλούνται επίσης οι Καρκίνοι και οι Υδροχόοι να επιλέξουν μικτή ασφάλιση, μιας και είναι τα ζώδια που προτιμούν πιο ακριβά αυτοκίνητα.

Ευχαριστούμε θερμά Ψάρια, Δίδυμους και Υδροχόους που φαίνεται να προτιμούν την online ασφάλιση. Τοξότες και Αιγόκεροι, μάλλον είστε λίγο πιο συντηρητικοί.

 

 

Πηγή: The Hellas Direct Claimsteam

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΟ άντρας πρέπει να είναι μεγαλύτερος από τη γυναίκα
Επόμενο άρθροΞεριζώνουν δάσος 500 ετών για 4 μέρες Ολυμπιακών!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ