Αρχική Ειδήσεις Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης συμμετέχει και φέτος στη ΔΕΘ

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης συμμετέχει και φέτος στη ΔΕΘ

0
Διαφήμιση

Όπως κάθε χρόνο από το 1994, έτσι και φέτος η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης έχει τη χαρά να συμμετέχει στην 80η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιείται στον εκθεσιακό χώρο της ΔΕΘ έως την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης θα βρίσκεται στον υπαίθριο χώρο Β07, στο stand 13 (αριστερά της εμπορικής εισόδου της ΔΕΘ) με σύσσωμη την ομάδα εθελοντών της, ενώ συγχρόνως θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες παροχής Πρώτων Βοηθειών καθ’ όλη τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης, σε όλα τα events και τις συναυλίες.

Με εκδηλώσεις και happenings, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης θα υποδέχεται τους επισκέπτες στο περίπτερό της, για να τους ενημερώσει για τη δράση της, τα εκπαιδευτικά της προγράμματα, την ανθρωπιστική της δράση, αλλά και να τους δώσει την ευκαιρία να κερδίσουν δώρα.

Συγκεκριμένα, από τις 5 έως τις 13 Σεπτεμβρίου, το κοινό που θα επισκεφθεί το περίπτερο της Οργάνωσης θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει δωρεάν σε κλήρωση δώρων και να πάρει μέρος στη δράση «Πάρε Θέση», κάνοντας μία εκπαιδευτική βόλτα στην περιοχή της παλιάς παραλίας Θεσσαλονίκης με το διασωστικό σκάφος της ΕΟΔ. Επίσης, το βράδυ της Τετάρτης 9 Σεπτεμβρίου οι εθελοντές και το ΔΣ της Οργάνωσης θα υποδεχτούν τους φίλους της ΕΟΔ σε μια βραδιά για όσους μας υποστηρίζουν ενώ το απόγευμα της Κυριακής 13 Σεπτεμβρίου οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν παρουσίαση Α’ Βοηθειών στο περίπτερο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης. Συγχρόνως, σε όλη τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης, εθελοντές διασώστες από το Τμήμα Ορεινής Διάσωσης θα πραγματοποιούν διαδικασίες ορεινής διάσωσης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στις οποίες θα μπορούν κατά περίπτωση να συμμετέχουν και οι επισκέπτες του περιπτέρου.

Ειδικά για φέτος, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, ανταποκρινόμενη στην ανάγκη για ανθρωπιστική βοήθεια στους πρόσφυγες που αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα επιβίωσης, πρόκειται να συγκεντρώσει στα γραφεία της από 14 Σεπτεμβρίου μέχρι 14 Οκτωβρίου τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διανείμει στους μετανάστες και, ειδικά στα παιδιά. Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή της ΕΟΔ μπορούν να ενημερώνονται αναλυτικά από τους εθελοντές της Οργάνωσης στο περίπτερο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, ενώ, εναλλακτικά, μπορούν να υποστηρίξουν τη δράση αγοράζοντας ετήσια ημερολόγια της Οργάνωσης. Από την αγορά των ημερολογίων, ένα ποσό πρόκειται να διατεθεί για την αγορά ανθρωπιστικής βοήθειας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δράση «Πάρε Θέση» είναι μια ευγενική χορηγία της εταιρείας ATSINFORMATICS, ενώ την συμμετοχή της ΕΟΔ στην ΔΕΘ υποστηρίζει και η SamiotakisCatering.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθρο“Πλάτωνα, απολογία Σωκράτη” στη ρωμαϊκή αγορά Θεσσαλονίκης
Επόμενο άρθροUNICEF: Από κοινού δράση απαιτείται τώρα για τα παιδιά πρόσφυγες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ