Αρχική Προστασία - Αναπλάσεις ForestLIFE: Δράσεις ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και συνεργασίας για τα δάση

ForestLIFE: Δράσεις ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και συνεργασίας για τα δάση

0
Διαφήμιση

Το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, σε συνεργασία με το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας παρουσιάζει το νέο έργο ForestLIFE, για τα δάση του Δικτύου NATURA 2000 στην Ελλάδα, την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 12.00, στο Αμφιθέατρο του Κέντρου ΓΑΙΑ (Όθωνος 100).

Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο Αναπληρωτής Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας κος Κωνσταντίνος Μουσουρούλης και το μέλος του ΔΣ του Μουσείου, Επίτιμος Πρόεδρος του ΣτΕ και πρώην Πρωθυπουργός κος Παναγιώτης Πικραμμένος εκ μέρους της Προέδρου του Μουσείου κας Νίκης Γουλανδρή.

Το έργο ForestLIFE έχει διάρκεια 4 έτη και συγχρηματοδοτείται από το χρηματοδοτικό μέσο LIFE της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Περιλαμβάνει μια σειρά δράσεων όπως:

διαδικτυακή πλατφόρμα συνεργασίας και ενημέρωσης για τα δάση, εγχειρίδια και σεμινάρια κατάρτισης για επιλεγμένα θέματα (π.χ. δασική διαχείριση, βιοποικιλότητα, προστασία του εδάφους, κλιματική αλλαγή, διαχείριση επισκεπτών σε δασικές περιοχές), εφαρμογή (App) για smartphones και tablets, καθώς και ένα e-book για τα δάση της χώρας, αλλά και πλούσιο ενημερωτικό υλικό, όπως και ενέργειες ευαισθητοποίησης των πολιτών για τα δάση.

Διαβάστε επίσης:  Κλιματική κρίση: Θα βοηθούσε εάν γυρίζαμε τα ρολόγια μας μπροστά;
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΤα νέα iPhone 6S – iPhone 6S Plus – iPad Pro σύντομα από τη Vodafone
Επόμενο άρθροΕπιστολή σε πολιτικά κόμματα και βουλευτές για την Υγεία από τους φαρμακοβιομηχάνους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ