Αρχική Ειδήσεις Εξώφυλλο η Ζάκυνθος και η Κεφαλονιά στο Χονγκ Κονγκ!

Εξώφυλλο η Ζάκυνθος και η Κεφαλονιά στο Χονγκ Κονγκ!

0
Διαφήμιση

Τα υπέροχα τιρκουάζ νερά και το μοναδικό καταπράσινο περιβάλλον της Ζακύνθου και της Κεφαλονιάς παρουσίασε μέσα από 25 σελίδες το διάσημο εβδομαδιαίο ταξιδιωτικό περιοδικό του Χονγκ Κονγκ, Weekend Weekly, που απευθύνεται σε νεανικό κοινό υψηλού εισοδήματος.

Σε συνεργασία με την Marketing Greece, την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και το Περιφερειακό Γραφείο ΣΕΤΕ Ιονίων Νήσων, συνεργείο του περιοδικού επισκέφτηκε τα δύο νησιά και πραγματοποίησε εκπληκτικές φωτογραφίσεις σε μέρη όπως το Ναυάγιο στη Ζάκυνθο και στο Μύρτο στην Κεφαλονιά.

Οι 240.000 αναγνώστες του περιοδικού έχουν την ευκαιρία μέσα από νεανικές και γεμάτες ζωντάνια εικόνες να ενημερωθούν για τους δύο προορισμούς. Οι σελίδες του πολυσέλιδου άρθρου περιλαμβάνουν από ατμοσφαιρικές εικόνες του Φισκάρδου, του λιμνοσπηλαίου της Μελισσάνης και επιλογές για πολυτελή διαμονή μέχρι και συνεντεύξεις με προσωπικότητες της τοπικής γαστρονομικής παράδοσης και εμπειρίες από extreme sports όπως το base jumping.

Το άρθρο δημοσιεύθηκε επίσης στην έκδοση του περιοδικού για iPad:https://gallery.mailchimp.com/b607db528a063856a2c742794/files/China_Weekend_Weekly.pdf?utm_source=Marketing+Greece+B2B&utm_campaign=3d9e0ec4fd-Newsfeed_South_Aegean&utm_medium=email&utm_term=0_2903ea0885-3d9e0ec4fd-

Διαφήμιση