Αρχική Ειδήσεις Αθλητές από 21 χώρες στο Ζάππειο για το 10ο διεθνές φεστιβάλ μπριτζ

Αθλητές από 21 χώρες στο Ζάππειο για το 10ο διεθνές φεστιβάλ μπριτζ

0
Διαφήμιση

Περισσότεροι από 400 αθλητές παγκόσμιας κλάσης, από 21 χώρες θα βρίσκονται στο Ζάππειο Μέγαρο, στο 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Μπριτζ, μεταξύ 4 – 10 Σεπτεμβρίου, για μια πλήρη εβδομάδα αγώνων, διεκδικώντας συνολικά έπαθλα 35.000 ευρώ.

Για πρώτη φορά, το παγκοσμίου κύρους Ελληνικό Φεστιβάλ Μπριτζ, που εορτάζει φέτος 10 χρόνια από την ίδρυση του θεσμού, διεξάγεται στην πρωτεύουσα της χώρας, στο επιβλητικό Ζάππειο Μέγαρο, ενώνοντας το δημοφιλέστερο πνευματικό άθλημα στον κόσμο με τον πολιτισμό και την ιστορία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της διοργανώτριας εταιρείας, Μίλητος Συμβουλευτική Α.Ε., και εκ των κορυφαίων αθλητών Μπριτζ στη χώρα μας, κ. Φίλιππος Καραμανλής δήλωσε: «To Διεθνές Φεστιβάλ Μπριτζ δοκιμάζει φέτος τα παραγωγικά του όρια για να προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία σε όσους συμμετάσχουν.

Στόχος μας είναι η άρτια διοργάνωση του αγωνιστικού σκέλους, αλλά και η πραγματοποίηση μιας γιορτής που θα ικανοποιήσει τα μέλη της διεθνούς κοινότητας του αθλήματος που μας τιμούν με τη συμμετοχή τους, και παράλληλα θα αναδείξει τη δυναμική της χώρας μας να διοργανώνει υψηλού κύρους και σύνθετων προδιαγραφών αθλητικές εκδηλώσεις.

Αθλητές, μεταξύ των οποίων αρκετοί διεθνούς φήμης, ταξιδεύουν ειδικά για την 10η επέτειο του θεσμού, από 21 χώρες και θα βρίσκονται για μια εβδομάδα στην καρδιά της Αθήνας. Ο πρώτος σκοπός επετεύχθη. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στο αγωνιστικό μέρος».

Η Μίλητος Συμβουλευτική Α.Ε. υπόσχεται ένα επετειακό πρόγραμμα, με πλήθος από δράσεις, σχετικά και μη με το μπριτζ, όπως γευσιγνωσία ελληνικών προϊόντων, δοκιμή ελληνικών κρασιών, workshop ζαχαροπλαστικής, κ.ά. που παράλληλα προβάλλουν τη χώρα μας.

Για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν το δημοφιλέστερο πνευματικό άθλημα Μπριτζ, το Φεστιβάλ ανοίγει τις πύλες στο κοινό, όπου μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ και του ΟΠΑΦ, υπό την αιγίδα των οποίων τελεί το Φεστιβάλ, θα πληροφορούν για το άθλημα.

Μέγας χορηγός του Φεστιβάλ είναι η κατασκευαστική εταιρεία CCC και υποστηρικτές η πρεσβεία της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν στην Ελλάδα, ο Ελληνικός Νηογνώμονας και η Κοιν.Σ.Επ. knowl.

Διαφήμιση