Αρχική Ειδήσεις «Αντίστιξη»: Ατομική έκθεση φωτογραφίας της Ιωάννας Κατσουλάκη

«Αντίστιξη»: Ατομική έκθεση φωτογραφίας της Ιωάννας Κατσουλάκη

0
Διαφήμιση

Στο ενετικό φρούριο Καρύστου παρουσιάζει την πρώτη της ατομική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Αντίστιξη» η Ιωάννα Κατσουλάκη. Εμπνευσμένη από έναν μουσικό όρο, η φωτογράφος προτείνει τη δική της οπτική εκδοχή της αντίστιξης, αλλά ταυτόχρονα προβάλλει στον θεατή εικόνες μνήμης, σκέψης και συναισθημάτων.

Στις φωτογραφίες της τον πρώτο λόγο έχουν το χρώμα και η έντονα νοσταλγική ατμόσφαιρα. Έρημοι χώροι ζωντανεύουν μέσα από τα χρώματα και συνυπάρχουν αντιστικτικά με χώρους συνεύρεσης, χώρους εργασίας και αντικείμενα που διακριτικά υπενθυμίζουν την ανθρώπινη παρουσία.

Την επιμέλεια της έκθεσης έκανε η Ιωάννα Βασδέκη. Η έκθεση θα εγκαινιαστεί στις 5 Σεπτεμβρίου στις 21.00 και θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 13 Σεπτεμβρίου.

Η Ιωάννα Κατσουλάκη γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στη Νομική Σχολή Δημόσιο Δίκαιο και Πολιτικές Επιστήμες. Μετέφρασε βιβλία γαλλικής λογοτεχνίας και εργάστηκε σαν δημόσιος υπάλληλος.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια φωτογραφίας με την Ιωάννα Βασδέκη, τον Jeff Vanderpool και την ομάδα «Photopia» με τον Γιώργο Βουτσινά. Με τη φωτογραφία ασχολείται από το 2012.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here