Αρχική Ειδήσεις 7 έξυπνες εφαρμογές του ροδόνερου για το δέρμα μας

7 έξυπνες εφαρμογές του ροδόνερου για το δέρμα μας

0
Διαφήμιση

Ως τονωτική λοσιόν: Καταπολεμά τα βακτηρίδια που ζουν στο δέρμα, ανακουφίζει από τους ερεθισμούς και ταυτόχρονα ενυδατώνει και καταπραϋνει το δέρμα!

Μετά το καθαριστικό προϊόν (αφρώδες τζελ ή γαλάκτωμα) ρίξαμε λίγες σταγόνες ροδόνερου σε ένα δίσκο ντεμακιγιάζ και το απλώσαμε στο πρόσωπο. Νιώσαμε μια άμεση αίσθηση δροσιάς ενώ οι ήπιες κοκκινίλες που είχαμε στα μάγουλα και τη μύτη εξαφανίστηκαν αμέσως.

Ως νερό καθαρισμού: Είναι απίστευτα αποτελεσματικό, αφαιρεί τα υπολείμματα του μακιγιάζ και τους ρύπους στη στιγμή, και ενυδατώνει. Και όλα αυτά χωρίς να ερεθίζει το δέρμα ή να ενοχλεί τα μάτια. Μια δοκιμή με ένα δίσκο ντεμακιγιάζ μας έπεισε.

Ως θεραπεία για τα μαλλιά: Απίστευτο και όμως αληθινό. Το ροδόνερο ενυδατώνει την τρίχα και της χαρίζει απαράμιλλη λάμψη.

Μετά το τελευταίο χέρι λουσίματος, ξεπλύναμε πολύ καλά με νερό τα μαλλιά μας και τους ρίξαμε μια κούπα ροδόνερο. Bonus: Τα μαλλιά αρωματίζονται απαλά.

Ως αντίδοτο στους μαύρους κύκλους: Το ροδόνερο έχει ανακουφιστικές και λευκαντικές ιδιότητες, που σημαίνει ότι μπορεί να βοηθήσει πολύ στη βελτίωση των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος κάτω από τα μάτια.

Εμποτίσαμε δυο δίσκους ντεμακιγιάζ με ροδόνερο, τους βάλαμε στην κατάψυξη για 10’ και έπειτα τους απλώσαμε σε κλειστά μάτια για 15’. Το βλέμμα μας έδειχνε ξεκούραστο σαν να είχαμε κοιμηθεί πολλές ώρες.

Ως aftershave: Οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του ροδόνερου ανακουφίζουν το ερεθισμένο από το ξύρισμα δέρμα.

Για το φρεσκάρισμα του μακιγιάζ: Αντί να ψεκάσουμε το πρόσωπό μας με μεταλλικό νερό, το ψεκάζουμε με ροδόνερο, που σταθεροποιεί το μακιγιάζ, δροσίζει και ευεργετεί την επιδερμίδα. Ιδίως το καλοκαίρι θα το εκτιμήσουμε.

Ως αρωματικό σεντονιών: Στο ενδιάμεσο διάστημα της αλλαγής των σεντονιών, χρησιμοποιούμε το ροδόνερο, για μια εσάνς φρεσκάδας και αισθησιασμού.

Διαφήμιση