Αρχική Ειδήσεις Υπερ-διπλασιάστηκε η κίνηση δεδομένων στο δίκτυο της Vodafone

Υπερ-διπλασιάστηκε η κίνηση δεδομένων στο δίκτυο της Vodafone

0
Διαφήμιση

Εντυπωσιακή ήταν η αύξηση στη χρήση δεδομένων, μέσω του δικτύου της Vodafone, με υπερδιπλασιασμό της κίνησης κατά τη διάρκεια της περιόδου διακοπών του καλοκαιριού, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή.

Οι συνδρομητές της Vodafone και οι ξένοι επισκέπτες έζησαν μια μοναδική εμπειρία internet στο κινητό τους με αξεπέραστες ταχύτητες, όπου και αν βρίσκονταν, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρει το ποιοτικό και αξιόπιστο δίκτυο της Vodafone, ενώ ταυτόχρονα με την τεχνολογία HD Voice απόλαυσαν απόλυτα καθαρό ήχο.

Αύξηση που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο γνώρισε η συνολική κίνηση του δικτύου 4G και 4G+ της Vodafone, η οποία εξαπλασιάστηκε σε σχέση με πέρυσι.

Η αύξηση αυτή είναι αποτέλεσμα της ραγδαίας ανάπτυξης της κάλυψης του δικτύου 4G και 4G+ τόσο σε αστικές περιοχές όσο και σε σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς, η οποία επιτεύχθηκε μέσα από τις διαρκείς επενδύσεις της Vodafone στο δίκτυο της.

Η μεγαλύτερη κίνηση δεδομένων πραγματοποιήθηκε σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς όπως για παράδειγμα η Ζάκυνθος, όπου η αύξηση στην κίνηση δεδομένων το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου άγγιξε το 135% σε σχέση με πέρυσι.

Ακολουθεί, η περιοχή της Λακωνίας με αύξηση 111%, η Σαντορίνη με αύξηση 82%, η Κέρκυρα με αύξηση 80% η Ρόδος με αύξηση 76%, η Κεφαλονιά και η Μύκονος με αύξηση 70%, το Ηράκλειο με αύξηση 65% και η Χαλκιδική με αύξηση 50%.

Ιδιαίτερα σημαντική αύξηση, που έφτασε το 140%, καταγράφηκε στη χρήση δεδομένων του δικτύου της Vodafone από ξένους επισκέπτες σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, ενώ οι περισσότεροι επισκέπτες προέρχονταν από Μ. Βρετανία, Ιταλία, Γερμανία, Ρωσία, Ολλανδία.

Η αύξηση αυτή οφείλεται, τόσο στην ανάπτυξη του δικτύου της Vodafone, όσο και στην εξάπλωση και προώθηση της υπηρεσίας Vodafone Πας Παντού, σε όλες τις χώρες του εξωτερικού.

Συνολικά, η Vodafone έδωσε τη δυνατότητα σε ξένους επισκέπτες, από περισσότερες χώρες του εξωτερικού, σε σχέση με κάθε άλλο δίκτυο στην Ελλάδα, να απολαύσουν μοναδικές υπηρεσίες mobileinternet κατά την διάρκεια των διακοπών τους.

Συγκεκριμένα, επισκέπτες από 70 χώρες είχαν τη δυνατότητα να κάνουν χρήση του 4G και 4G+ δικτύου της Vodafone, και επισκέπτες από περισσότερες από 160 χώρες να κάνουν χρήση υπηρεσιών 3G.

H Vodafone παρέχει αξεπέραστη ποιότητα επικοινωνίας στους πελάτες της και επενδύει συνεχώς στην ανάπτυξη και αναβάθμιση του δικτύου της.

Έχοντας πραγματοποιήσει επενδύσεις στη χώρα που αγγίζουν το ενάμιση δισεκατομμύριο ευρώ από το 2008, η Vodafone έχει επεκτείνει και εκσυγχρονίσει τις υποδομές της σε όλη τη χώρα, έχει αυξήσει σημαντικά τη γεωγραφική κάλυψη 4G, στο μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της χώρας και έχει αναπτύξει σημαντικά το 4G+ δίκτυο της.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠως να ξεβουλώσετε νιπτήρα ή νεροχύτη
Επόμενο άρθροΕντυπωσιακά τα ευρήματα του διαστημόπλοιου New Horizons