Αρχική Ειδήσεις To CU ONSTAGE στη σκηνή του Reworks Festival!

To CU ONSTAGE στη σκηνή του Reworks Festival!

0
Διαφήμιση

Από 18 και έως 20 Σεπτεμβρίου η Θεσσαλονίκη γίνεται και πάλι μουσικό σταυροδρόμι και το CU, για δεύτερη χρονιά, δίνει την ευκαιρία σε νέους, φιλόδοξους μουσικούς, να συμμετέχουν στο Reworks Festival 2015, ένα από τα πιο σημαντικά διεθνή μουσικά φεστιβάλ που διοργανώνεται για 11η συνεχή χρονιά.

Μέσα από το μουσικό διαγωνισμό CU OnStage, ο νικητής θα μοιραστεί τη σκηνή του ReworksFestival με μεγάλα ονόματα από τον χώρο της ηλεκτρονικής αλλά και της ποπ μουσικής σκηνής όπως οι Kadebostany, Dubfire, Tale of Us, Pan-Pot, Art Department, Ellen Allien, Mano Le Tough, Daniel Miller, Nastia, Carlo Lio, Maher Daniel.

Οι ενδιαφερόμενες μπάντες, djs και solo artists που θέλουν να συμμετέχουν στο CU OnStage «Reworks Edition, θα πρέπει να υποβάλλουν ένα demo με τη δουλειά τους μέχρι τις 27 Αυγούστου. Αυτή τη φορά δεν θα σχεδιάσουν το δικό τους lineup, αλλά θα έχουν την ευκαιρία μοιραστούν την ίδια σκηνή με τα ηχηρά ονόματα του Reworks.

Οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από κριτική επιτροπή που θα επιλέξει τις τρεις καλύτερες, οι οποίες θα αναρτηθούν στις 31 Αυγούστου στο www.vodafonecu.gr/cu-onstage και θα μπουν σε διαδικασία ψηφοφορίας από το κοινό για την ανάδειξη του τελικού νικητή που θα ανέβει στη σκηνή του πιο αναμενόμενου μουσικού φεστιβάλ του Σεπτεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό, υποβολή συμμετοχής & ημερομηνίες των συναυλιών, θα βρείτε στο www.vodafonecu.gr/cu-onstage. 

Περισσότερες πληροφορίες για το ReworksFestival θα βρείτε εδώ.

Διαφήμιση