Αρχική Ειδήσεις Παραμυθένιες διακοπές σε δεντρόσπιτο στην Ορεινή Κορινθία

Παραμυθένιες διακοπές σε δεντρόσπιτο στην Ορεινή Κορινθία

0
Διαφήμιση

Κάντε διακοπές σ’ ένα πραγματικό δεντρόσπιτο στο δάσος σε αλπικό τοπίο, κάνετε πραγματικότητα το ανεκπλήρωτο παιδικό όνειρο ή απλά να ζήστε μία ρομαντική περιπέτεια λίγα χιλιόμετρα δρόμο από την Αθήνα.

«Πράσινη» στροφή με το πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα «tree hotel» που αποτελεί το πιο ξεχωριστό μέρος για να περάσει κανείς τις διακοπές του, όλες τις εποχές.

Βρίσκεται σε μια περιοχή μοναδικού φυσικού κάλλους, μία ανάσα από την μαγευτική λίμνη Δόξα ανάμεσα στον Αρχαίο Φενεό και το πανόραμα Φενεού, στο συγκρότημα του “Ξενώνα Αλεξίου” και η φιλοξενία των ιδιοκτητών του -η Έφη και ο Δημήτρης- θα σας κάνουν να αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας.

Το δεντρόσπιτο κατασκευάστηκε -από οικολογικά υλικά- αρχικά για να στεγάσει τις… ανησυχίες των παιδιών της οικογένειας και τα τελευταία χρόνια λειτουργεί ως κατάλυμα με πλήρεις παροχές (μπάνιο, αυτόνομη θέρμανση) και σύγχρονες ανέσεις.

Από την ξύλινη βεράντα του απολαύστε την εκπληκτική θέα και χαλαρώστε στην ηρεμία της φύσης, στην “σκιά” της Ντουρντουβάνας.

Αν και στην Ευρώπη τα καταλύματα του είδους είναι πανάκριβα -μια και “εκπροσωπούν” την χλιδάτη έκδοση της επιστροφής στη φύση- στo δενδρόσπιτο στον “Ξενώνα Αλεξίου”, οι τιμές είναι προσιτές από 40€ έως 60€ (ανάλογα την εποχή και προσφορές για πολυήμερες διανυκτερεύσεις) το 2κλινο με πρωινό.

Και όταν λέμε πρωινό εννοούμε βασιλικό!

Η Εφη, η ιδιοκτήτρια έχει φροντίσει για ένα χορταστικό και θρεπτικό πρωινό με προϊόντα από παραγωγούς της περιοχής. Σπιτικές μαρμελάδες, φρέσκο βούτυρο, γιαούρτι και τυριά από το τυροκομείο (δοκιμάστε οπωσδήποτε την γραβιέρα), μέλι, καρύδια, φρούτα, ζυμωτό ψωμί, κέικ, τηγανόψωμο (με θεϊκή γεύση), φρέσκα αυγά από κότες αλανιάρες, καφέ, ροφήματα από βότανα της περιοχής, χυμούς και λαχανικά από το μποστάνι. Αν μάλιστα της δώσετε και παραγγελία μπορεί να σας μαγειρέψει “μαμαδίστικα” για μεσημέρι ή βράδυ.

Ο σύζυγος της ο Δημήτρης, θα σας δώσει δωρεάν ποδήλατα για μία βόλτα στο δάσος ή στην πανέμορφη λίμνη Δόξα και όλες τις πληροφορίες για τα μονοπάτια και ξέφωτα της περιοχής για πεζοπορικές διαδρομές στην φύση ή βόλτα στο μοναστήρι του Αϊ Γιώργη. Κατόπιν συνεννόησης μπορείτε να απολαύσετε ιππασία ή βαρκάδα στη λίμνη, από εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Μία εμπειρία που αξίζει να ζήσετε!

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με την Έφη ή τον Δημήτρη στα τηλέφωνα: 27420 26200 και 6977 332276.

 

Πηγή: doreandiakopes

Διαφήμιση