Αρχική Ειδήσεις Κουντουρά: Θέλουμε να διεισδύσουμε στην κινεζική αγορά

Κουντουρά: Θέλουμε να διεισδύσουμε στην κινεζική αγορά

0
Διαφήμιση

Οδοιπορικό 16.000 χλμ. στο «δρόμο του μεταξιού», με την ονομασία «Chinese Dream, Silk Road Dream» που συνδέει την Κίνα με την Ελλάδα, πραγματοποιεί ομάδα 27 Κινέζων δημοσιογράφων από το ειδησεογραφικό πρακτορείο XINHUA (Νέα Κίνα) με 12 οχήματα.

Μέλη της αποστολής επισκέφθηκαν την αν. υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά και της εξέφρασαν το θαυμασμό τους για την Ελλάδα και τον πολιτισμό της, καθώς, όπως της είπαν, «οι δύο αυτές χώρες έχουν κοινό τους χαρακτηριστικό την αρχαιότερη ιστορία στον πλανήτη Γη», όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα της μετέφεραν το λαμπρό αποτέλεσμα που θα έχει η στενή συνεργασία των δυο χωρών στον τομέα του τουρισμού και του πολιτισμού, καθώς και το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η Ελλάδα στον σχεδιασμό του «κινέζικου ονείρου».

Η κ. Κουντουρά στη συνέντευξη που παραχώρησε στους δημοσιογράφους, τόνισε ότι η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς διεθνώς, ενώ τέλος ανέλυσε ότι βασικός άξονας στρατηγικής της χώρας μας είναι η διείσδυση σε νέες αγορές, όπως η κινεζική.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here