Αρχική Ειδήσεις Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη θα είναι η νέα υπουργός Πολιτισμού;

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη θα είναι η νέα υπουργός Πολιτισμού;

0
Διαφήμιση

Η διαδρομή της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στον χώρο του τραγουδιού μετρά πολλά… χιλιόμετρα με επιτυχίες, συγκλονιστικά τραγούδια και καθηλωτικές ερμηνείες.

Η πάντα χαμηλών τόνων ερμηνεύτρια, η οποία άφησε τη σφραγίδα της με ένα ιδιαίτερο μοναδικό τρόπο, από την Παρασκευή θα κινηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, σε ένα… δρόμο λίγο διαφορετικό από τα γνώριμα μουσικά μονοπάτια, που εκείνη γνωρίζει και περπατά τα τελευταία χρόνια.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η κυρία Πρωτοψάλτη θα είναι η υπηρεσιακή υπουργός Τουρισμού, μια είδηση η οποία έχει προκαλέσει πολλά σχόλια στο Διαδίκτυο.

Πολλοί είναι οι χρήστες των social media που εκτιμούν πως η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ίσως και να αποτελεί ένα από τα πλέον κατάλληλα πρόσωπα για να ηγηθεί ενός τόσο πολύ σημαντικού υπουργείου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ακόμη πως η κυρία Πρωτοψάλτη ορκίζεται την Παρασκευή και αναλαμβάνει έτσι τα καθήκοντά της ως υπουργός Τουρισμού, ενώ το Σάββατο φυσικά ως θα δώσει μία μοναδική συναυλία στο Μαραθώνα, νύχτα πανσελήνου με είσοδο ελεύθερη στο κοινό σε μία οργάνωση που φέρει την υπογραφή του Ηλία Ψινάκη.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here