Αρχική Προγράμματα Ε.Κ.Ε. H WIND υιοθέτησε έναν αξιολάτρευτο αρκούδι

H WIND υιοθέτησε έναν αξιολάτρευτο αρκούδι

0
Διαφήμιση

Η WIND, αρωγός σε δράσεις που αφορούν στο περιβάλλον , στηρίζει το σπουδαίο έργο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ και γίνεται ενεργό μέλος στο πρόγραμμα περίθαλψης τραυματισμένων αρκούδων, υιοθετώντας τον μικρό Γιώργο. Εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού στο κεφάλι , η επανένταξη στο φυσικό περιβάλλον καθίσταται αδύνατη και για τον λόγο αυτό η WIND αναλαμβάνει όλα τα έξοδα περίθαλψης και φιλοξενίας του μικρού αρκούδου στο καταφύγιο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ.

Τον περασμένο Νοέμβρη , μέλη της ομάδας του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ εντόπισαν στην περιοχή του Μετσόβου τον Γιώργο σε κωματώδη κατάσταση εξαιτίας πυροβολισμού στο κεφάλι.

Ο χαριτωμένος μικρός αρκούδος , που είναι σήμερα 2 ετών, φιλοξενείται στο Καταφύγιο της Αρκούδας στο Νυμφαίο και χαίρει της φροντίδας των ειδικών. O Γιωργάκης ζυγίζει 80 κιλά και έχει ύψος 1 μέτρο σε στάση περπατήματος.

Το καλοκαίρι λόγω ζέστης προτιμάει να κοιμάται αρκετές ώρες στη διάρκεια της ημέρας ενώ αγαπημένο του παιχνίδι αποτελεί το σκαρφάλωμα στα δέντρα.

“Για τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ κάθε άγριο ζώο είναι σημαντικό και προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε ότι θα ζήσει ελεύθερο στη φύση.

Στόχος μας είναι να δημιουργηθούν οι συνθήκες εκείνες που θα εξασφαλίζουν την αρμονική συνύπαρξη ανθρώπου και άγριας ζωής και θα περιορίσουν περιστατικά σκόπιμου τραυματισμού των άγριων ζώων” δήλωσε ο κύριος Πάνος Στεφάνου, εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου του Αρκτούρου.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροKορυφαίος τουριστικός προορισμός η Ήπειρος
Επόμενο άρθροΟι πρωτότοκες και μοναχοκόρες κινδυνεύουν περισσότερο από παχυσαρκία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ