Αρχική Ειδήσεις DRIVE & TRAVEL που δοκιμάζει καλλυντικά, που… τρώγονται

DRIVE & TRAVEL που δοκιμάζει καλλυντικά, που… τρώγονται

0
Διαφήμιση

Ο Δημήτρης Μπαλής ταξιδεύει με γεμάτο ρεζερβουάρ από τα πρατήρια της ΒΡ και σας προσκαλεί να πάρετε μέρος στους διαγωνισμούς, στη σελίδα μας στο facebook…

Κάθε Σάββατο, 08.00 – 10.00, από τον «ΣΠΟΡ FM 94,6», από τους συνεργαζόμενους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και μέσω Διαδικτύου (http://www.sport-fm.gr/player.jsp) σε όλο τον κόσμο.

Το «DRIVE & TRAVEL σε χρόνο… dt», η μοναδική εκπομπή με θέματα τουρισμού, πολιτισμού, περιβάλλοντος και υπαίθρου, κάθε Σάββατο 08.00 – 10.00, παρουσιάζει ειδική θεματολογία:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Σε μια τελματώδη κατάσταση τα οικονομικά της χώρας, ωστόσο γίνονται προσπάθειες για αξιοποίηση πόρων όπως το ΕΣΠΑ. Τι γίνεται με το θέμα; Ποιά προβλήματα υπάρχουν; Ποιές προοπτικές αναπτύσσονται; Ο Κώστας Αγορστός, περιφερειάρχης Θεσσαλίας και πρόεδρος την Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, αναφέρεται σε όλα.

ΙΟΣ: Ένα νησί που έχει βρει το δρόμο του και αποτελεί ελκυστικό, ανερχόμενο διεθνή προορισμό. Σαφής η κατεύθυνση ανάπτυξης της τουριστικής υποδομής και ο δήμαρχος Μιχάλης Πετρόπουλος εξηγεί τους λόγους.

ΒΙΟΑΡΩΜΑ: Στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης δημιουργούν καλλυντικά με παράδοση από την Κνωσσό. Είναι τέτοιας ποιότητας από γνήσια υλικά της φύσης, που… τρώγονται κιόλας. Ο Μανούσος Πεδιαδίτης, μιλά για την εταιρεία που κάνει διεθνώς γνωστές συνταγές της αρχαιότητας.

ΕΥΡΩΣΤΙΝΗ: Πλούσια δράση αναπτύσσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευρωστίνης «ΕΥ ΖΗΝ». Θαυμάσιος ορεινός όγκος αλλά και παραθαλάσσια μέρη συνιστούν ένα τόπο επισκέψιμο όλο το χρόνο. Για όλα τα δρώμενα, μιλά ο Στέφανος Φειδάκης, πρόεδρος του συλλόγου.

ΑΚΡΑΤΑ: Η ορεινή και η παραθαλάσσια με πολλούς μόνιμους κατοίκους αλλά και χιλιάδες παραθεριστές. Τι γίνεται με την τουριστική κίνηση; Ποία προβλήματα υπάρχουν και ποίες κινήσεις γίνονται; Ο Γιώργος Ράλλης, πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, αναφέρεται στα ζητήματα.

Μαθαίνουμε επίσης, τα νέα των αεροπορικών εταιρειών, τις προσφορές που υπάρχουν, σημαντικά θέματα περιβάλλοντος, τουρισμού, πολιτισμού και ανάπτυξης υπαίθρου.

Και βέβαια, οι ακροατές μπορούν να συμμετάσχουν σε πολλούς διαγωνισμούς:

Για ένα διήμερο με μία διανυκτέρευση των 2 ατόμων στο «Ζεις Εδώ» στην Ασίνμη Ναυπλίου με 2 γεύματα στην παραδοσιακή ταβέρνα «Φανάρια» στο Ναύπλιο.

Για ένα κιβώτιο από τους εξαιρετικούς χυμούς Λακωνίας.

Για εκπτωτικά κουπόνια των 20% σε αγορές από την εταιρεία με όλα τα συστήματα θέρμανσης (καυστήρες όλων των ειδών, ξυλόφουρνους, ξυλόσομπες, μπάρμπεκιου κ.α.)

Διαφήμιση