Αρχική Τεχνολογία Ταχύτητες έως και 375 Mbps για πρώτη φορά από την COSMOTE

Ταχύτητες έως και 375 Mbps για πρώτη φορά από την COSMOTE

0
Διαφήμιση

Ταχύτητες έως και 375 Mbps μέσω του κινητού ευρυζωνικού δικτύου 4G+ πέτυχε, πρώτη στην Ελλάδα, η COSMOTE σε πιλοτικές δοκιμές.

Αξιοποιώντας τις αυξημένες δυνατότητες του δικτύου της μετά την πρόσφατη απόκτηση νέου φάσματος στα 800MHz και 2,6GHz, η COSMOTE κατόρθωσε να αναβαθμίσει περαιτέρω τις ταχύτητες που προσφέρει το δίκτυό της 4G+ από τα 300 Mbps στα έως και 375 Mbps, μέσω της τεχνολογίας LTE Advanced – 3xCarrier Aggregation (3CA).

Οι νέες υπερυψηλές ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων σημειώθηκαν τον Ιούνιο σε εργαστηριακό επίπεδο. Ήδη αξιολογείται η επίδοση του δικτύου 4G+ LTE Advanced-3CA σε πραγματικές συνθήκες και η διαλειτουργικότητα με τα υφιστάμενα δίκτυα κινητών επικοινωνιών.

Η COSMOTE εκτιμά ότι θα μπορέσει να διαθέσει εμπορικά ταχύτητες έως και 375 Mbps σε επιλεγμένες περιοχές μέσα στο 2015, αναβαθμίζοντας εντυπωσιακά την εμπειρία που απολαμβάνουν οι πελάτες της.

Διαθέσιμο ήδη σε περισσότερο από το 75% του πληθυσμού της χώρας, το δίκτυο 4G της COSMOTE είναι το Νο1 δίκτυο σε πληθυσμιακή κάλυψη, υπερέχοντας σημαντικά από τον ανταγωνισμό .

Επενδύοντας σταθερά στην αναβάθμιση του τηλεπικοινωνιακού της δικτύου και των υπηρεσιών που προσφέρει, η COSMOTE συνεχίζει να ενισχύει τις ταχύτητες και την κάλυψη του δικτύου της. Η εταιρεία καταγράφει συνεχείς πρωτιές στην αγορά, επιβεβαιώνοντας ότι προτεραιότητά της είναι να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους πελάτες της.

Διαφήμιση