Αρχική Ειδήσεις Σημαντικές διακρίσεις για τις εταιρείες του Ομίλου Quest,

Σημαντικές διακρίσεις για τις εταιρείες του Ομίλου Quest,

0
Διαφήμιση

Διπλή διάκριση για τον Όμιλο Quest, καθώς οι εταιρείες Info Quest Technologies και Uni Systems διακρίθηκαν στα βραβεία Business IT Excellence Awards που διοργανώνουν το περιοδικό netweek της Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στην τιμητική εκδήλωση απονομής των βραβείων απονεμήθηκε στην Info Quest Technologies Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Διανομέας Προστιθέμενης Αξίας», ενώ η Uni Systems βραβεύτηκε με Αργυρό Βραβείο στην κατηγορία «Προμηθευτής Cloud Υπηρεσιών/ Υποδομών».

H πρόταση της Info Quest Technologies που βραβεύτηκε περιέγραφε τη λειτουργία του Οικοσυστήματος Quest On Cloud, το οποίο αποτελείται από end-to-end λύσεις στην επιλογή, αγορά, ενεργοποίηση και τιμολόγηση Cloud Υπηρεσιών μέσω μίας πλήρως αυτοματοποιημένης πλατφόρμας προβολής, διάθεσης, παρακολούθησης και τιμολόγησής τους.

Η διάκριση της Info Quest Technologies ως κορυφαίου διανομέα προστιθέμενης αξίας αναδεικνύει για ακόμα μια φορά την προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων στους συνεργάτες της σε όλη την Ελλάδα, την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης και τη συνολική ικανοποίησή τους.

Η Uni Systems κέρδισε Αργυρό Βραβείο παρουσιάζοντας το AtomoPlus, μία τεχνολογικά προηγμένη επιχειρησιακή πλατφόρμα Payroll και HR στο Cloud. Λαμβάνοντας υπόψη τις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού στην αγορά, η επιχειρησιακή πλατφόρμα AtomoPlus αποτελεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τις επιχειρήσεις που επιλέγουν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές της.

Με μοναδική εξειδίκευση, πολυετή εμπειρία και απαράμιλλη τεχνογνωσία, η Uni Systems έχει υλοποιήσει και υποστηρίζει μερικά από τα πλέον σύνθετα και κρίσιμα από άποψη λειτουργικότητας έργα που έχουν υλοποιηθεί στην Ελλάδα.

Οι βραβεύσεις των εταιρειών Info Quest Technologies και Uni Systems αποδεικνύουν έμπρακτα τη σημαντική επένδυση που έχει υλοποιήσει ο Όμιλος Quest στις υπηρεσίες cloud και εγγυώνται την επιτυχημένη υλοποίηση έργων και τη μεγιστοποίηση της απόδοσης επιχειρήσεων και οργανισμών.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΜουσική πρόταση της ΕΡΤ στο Σύνταγμα
Επόμενο άρθροΔιευκολύνσεις στους εισαγωγείς λόγω ελλείψεων στην αγορά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ