Αρχική Καταστροφές Σε εξέλιξη μεγάλες φωτιές σε Εύβοια, Ρόδο, Ηλεία, Μαγούλα

Σε εξέλιξη μεγάλες φωτιές σε Εύβοια, Ρόδο, Ηλεία, Μαγούλα

0
Διαφήμιση

Συναγερμός έχει σημάνει από τη φωτιά που ξέσπασε σε δασική περιοχή μεταξύ Απολλώνων και Λαέρμων στη Ρόδο.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην περιοχή Λιβάδια σε πυκνό δάσος. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της προκειμένου να μην επεκταθεί η φωτιά στην ευρύτερη περιοχή. Για την κατάσβεση επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα και 2 ελικόπτερα.

Φωτιά ξέσπασε και σε δασική έκταση στο Δραγωγιο του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων στην Ηλεία κοντά στη Φιγαλεία. Σε κινητοποίηση αυτή την ώρα οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, από διάφορα σημεία του νομού.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν 30 πυροσβέστες με 14 οχήματα και δύο αεροσκάφη με στόχο να μη λάβει διαστάσεις η πυρκαγιά και να τεθεί άμεσα υπό έλεγχο.

Λίγο πριν τις 12:30, πυρκαγιά ξέσπασε πυρκαγιά στην Άτταλη στης Εύβοιας σε δασική έκταση. Η φωτιά βρίσκεται ανάμεσα στα χωριά Άτταλη και Μακρυκάπα.

Στην περιοχή επικρατούν ισχυροί άνεμοι, που δυσχεραίνουν το έργα της πυρόσβεσης. Επί τόπου βρίσκονται 40 πυροσβέστες με 15 οχήματα, 12 άτομα πεζοπόρο τμήμα, ενώ επιχειρούν και 2 αεροσκάφη.

Επίσης, σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που ξέσπασε στη Μαγούλα Αττικής κοντά στο εργοστάσιο ΤΙΤΑΝ. Η Φωτιά καίει ξερά χόρτα και ελιές. Στο σημείο επιχειρούν 9 οχήματα της πυροσβεστικής και ένα ελικόπτερο.

Διαφήμιση