Αρχική Ειδήσεις Όταν βλέπουμε σκουπίδι στη θάλασσα, κάνουμε αλλαγή πλεύσης!

Όταν βλέπουμε σκουπίδι στη θάλασσα, κάνουμε αλλαγή πλεύσης!

0
Διαφήμιση

Δροσιά, χαρά και πάνω απ’ όλα υπευθυνότητα προάγει το νέο τηλεοπτικό κοινωνικό μήνυμα του MEDASSET για την εκστρατεία “Υπόσχεσή μας: Καθαρές Θάλασσες” που θα προβάλλεται από την 25η Ιουλίου σε όλα τα κανάλια και η παραγωγή του οποίου έγινε με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Στόχος της εκστρατείας “Υπόσχεσή μας: Καθαρές Θάλασσες” είναι η κινητοποίηση του κοινού προκειμένου να μειωθεί η θαλάσσια ρύπανση και παράλληλα να δοθεί έμφαση σε αξίες όπως ο σεβασμός και η συνέπεια.

Οι πρεσβευτές της εκστρατείας Τάμτα, Αντώνης Τσαπατάκης, Χρόνης Δαμαλάς και Νικολέττα Ράλλη έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να αναδείξουν το σημαντικό ζήτημα της (θαλάσσιας και παράκτιας) ρύπανσης και να βοηθήσουν το έργο προστασίας της θαλάσσιας ζωής.

Ο Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, κ.Πάνος Καρβούνης, δήλωσε: “Η χώρα μας περιβάλλεται από θάλασσες. Προστατεύοντας το παράκτιο, θαλάσσιο και υποθαλάσσιο περιβάλλον, προστατεύουμε το μέλλον των παιδιών μας. Είναι όμως και θέμα οικονομικό αφού η χώρα μας ζει από τις θάλασσες της και τον τουρισμό.”

Η εκστρατεία “Υπόσχεσή μας: Καθαρές Θάλασσες” τελεί υπό τις αιγίδες των φορέων: Υπουργείο Τουρισμού, ΕΟΤ, ΣΕΤΕ, Συμβούλιο ΣΕΒ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, ΗΑΤΤΑ και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Εκτός από τους τηλεοπτικούς δέκτες, το κοινωνικό μήνυμα θα προβάλλεται επίσης στις οθόνες του Μετρό και του ΗΣΑΠ, σε 120 καταστήματα της ΑlphaBank καθώς και σε πολλές ιδιωτικές κλινικές σε όλη την Ελλάδα, μέσω του δικτύου της Intelligent Media.

Φέτος, με δέκα απλές πράξεις, σεβασμό και υπευθυνότητα, διατηρούμε τις παραλίες μας καθαρές και προστατεύουμε τη θαλάσσια ζωή. Είσαι μαζί μας; Οι υποσχέσεις για καθαρές θάλασσες συγκεντρώνονται στην ιστοσελίδα: www.katharesthalasses.gr

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕπανορθωτική μάσκα μαλλιών με μπύρα
Επόμενο άρθροΕξωπλανήτης o πιο κοντινός «συγγενής» με τη Γη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ