Αρχική Ειδήσεις New York College: Εξωστρεφές και Πολυπολιτισμική η αποφοίτηση 2015

New York College: Εξωστρεφές και Πολυπολιτισμική η αποφοίτηση 2015

0
Διαφήμιση

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος New York College (NYC) διοργάνωσε λαμπρές Τελετές Αποφοίτησης σε Αθήνα, Πράγα και Τίρανα.

Τα πτυχία Bachelor, Master και PhD, που αποκτούν οι απόφοιτοι με σπουδές εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα, απονεμήθηκαν από ακαδημαϊκούς εκπροσώπους των συνεργαζόμενων πανεπιστημίων μεταξύ των οποίων η Καθηγήτρια Δρ. Susan Lea, Αντιπρύτανης του University of Greenwich, Μ. Βρετανία, ο Δρ. Alfred Ntoko, Κοσμήτορας του State University of New York-Empire State College, Η.Π.Α., και ο Καθηγητής François Vellas του Université Toulouse 1 Capitole, Γαλλίας.

Τους αποφοίτους τίμησε με τη παρουσία του μία πολύ σπουδαία προσωπικότητα της παγκόσμιας ναυτιλίας, ο Καπετάν Παναγιώτης Ν. Τσάκος, ιδρυτής του Ομίλου Τσάκου, ο οποίος επιλέχθηκε από το Σύλλογο Αποφοίτων ως προσωπικότητα της χρονιάς.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου New York College κ. Ηλίας Φούτσης συνεχάρη τους αποφοίτους και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία. Ο Όμιλος New York College έχει πρωτοπορήσει δημιουργώντας ένα εξωστρεφές και πολυπολιτισμικό περιβάλλον και έχει ιδρύσει αναγνωρισμένα πανεπιστημιακά ιδρύματα στο εξωτερικό, με αποφοίτους που κατέχουν υψηλές θέσεις εργασίας σε εταιρίες και οργανισμούς διεθνούς κύρους.

Διαφήμιση