Αρχική Ειδήσεις Εννιά μέρες χαράς και δημιουργίας για μικρούς & μεγάλους στο Ελπιδοχώρι

Εννιά μέρες χαράς και δημιουργίας για μικρούς & μεγάλους στο Ελπιδοχώρι

0
Διαφήμιση

Υπάρχει μια διαφορετική από τα συνηθισμένα ευκαιρία, αν είστε γονιός παιδιού 6-12, σας αρέσει η κατασκήνωση σε συνθήκες βουνού, θέλετε 9 μέρες χαράς δημιουργίας αλλά και ουσιαστικής εργασίας για τη σχέση γονιού παιδιού και είστε έτοιμοι να ρισκάρετε.

Οι συνθήκες δεν ειδυλλιακές, κινούνται όμως από την αλήθεια, την αυθεντικότητα, την αγάπη για τη ζωή, το σεβασμό στη φύση και την ξεκάθαρη πρόθεση ουσιαστικής και ποιοτικής εργασίας σε πολλά επίπεδα.

Δραστηριότητες

Παραδοσιακά παιχνίδια, γονείς και παιδιά θα ζωγραφίσουν σε τοίχους, θα έχουν εικαστική ψυχοθεραπευτική εργασία, συμβουλευτική γονέων εντοπισμένη μετά από παρατήρηση των ειδικών σε κάθε οικογένεια, γιόγκα, ιπποθεραπεία, προετοιμασία σβόλων για να πρασινίσουν τα βουνά, προετοιμασία χειμερινού φυτωρίου, ατέλειωτο οργανωμένο και ελεύθερο παιχνίδι για τα παιδιά, αφήγηση παραμυθιών, κινηματογράφο με συζήτηση αλλά και ποκ κορν και πασατέμπο, καλό φαΐ και άλλα ….

Με την δήλωση ενδιαφέροντος θα λάβετε ένα κείμενο που θα περιέχει ότι χρειάζεστε για να αποφασίσετε οριστικά. Θα είμαστε λίγοι και καλοί. Τέτοια δρώμενα δεν οργανώνονται για πολλούς, οπότε αν θέλετε να προλάβετε την μειωμένη τιμή, έχετε χρόνο ως τις 5 Αυγούστου.

Ευρύτερη περιοχή

Μόλις 150 χιλιόμετρα νότια της Αθήνας το Ελπιδοχώρι είναι ιδανικό για ημερήσιες εκδρομές και εξορμήσεις στην ευρύτερη περιοχή, χάρη στην προνομιακή θέση του.

Σε μια απόσταση 20 χιλιομέτρων μπορείτε να βρείτε μια πληθώρα τοποθεσιών με ιστορική σημασία ή με φυσική ομορφιά όπως :

– Το πλήρως λειτουργικό αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου με την εκπληκτική ακουστική του. Είναι χωρητικότητας 15.000 ατόμων και κάθε καλοκαίρι διοργανώνονται παραστάσεις.

– Οι αρχαίες Μυκήνες. Υπάρχει ένα μονοπάτι στο Ελπιδοχώρι το οποίο μας οδηγεί κατευθείαν εκεί. Ίσως θα μπορούσατε να μας βοηθήσετε να βάλουμε σήματα και ταμπέλες στην διαδρομή.

– Αρχαία Νεμέα. Το σημείο όπου συντελέστηκε ένας από τους άθλους του Ηρακλή.

– Οι πανέμορφες παραλιακές πόλεις του Άργους, του Ναυπλίου και της Κορίνθου. Όλες με βαριά ιστορία που χάνεται στα βάθη της αρχαιότητας με υπέροχη φυσική ομορφιά και φανταστικές γαλάζιες ακτές.

 

Περισσότερες πληροφορίες http://bit.ly/1GwGn3X

Δηλώσεις ενδιαφέροντος στο : contact@elpidohori.gr

Διαφήμιση