Αρχική Ειδήσεις Διακοπές, Δικαιολογητικά για Δημόσιο, Προβολές Παραστάσεων και κριτικές Εστιατορίων με το 11888

Διακοπές, Δικαιολογητικά για Δημόσιο, Προβολές Παραστάσεων και κριτικές Εστιατορίων με το 11888

0
Διαφήμιση

Το 11888 , ο αριθμός πίσω από κάθε πληροφορία, εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες χρηστικές υπηρεσίες και ανανεωμένο περιεχόμενο έτσι ώστε να καλύπτει οποιαδήποτε ανάγκη για πληροφορία όλο το 24ωρο, όπου και αν βρίσκεται κανείς.

Το εξειδικευμένο προσωπικό του 11888 μπορεί να καλύψει κάθε ξεχωριστή ανάγκη με πληροφορίες για τις διαδικασίες δημοσίου, τον τουρισμό, την ψυχαγωγία, τον καιρό, την κίνηση στους δρόμους και τα στατιστικά αθλητικών αγώνων.

Την καθημερινότητα των πολιτών στις συνδιαλλαγές του με το Δημόσιο διευκολύνει η επικοινωνία με το 11888, ενημερώνοντας για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για ενημερότητα από ασφαλιστικά ταμεία, την έκδοση δημοσίων εγγράφων και την υποβολή προς δημόσιες υπηρεσίες.

Για τις διακοπές παρέχεται ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών όπως ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, κάμπινγκ, ακτοπλοϊκές και αεροπορικές εταιρείες, το κόστος των εισιτηρίων, ώρες άφιξης-αναχώρησης, αλλά και τα δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφοράς, το κόστος διοδίων, καθώς και τα ωράρια λειτουργίας μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.

Από το 11888 δεν λείπει η ψυχαγωγία καθώς η υπηρεσία ενημερώνει για εισιτήρια, ωράρια και πληροφορίες προβολών-παραστάσεων για κινηματόγραφους θέατρα, εκδηλώσεις, συναυλίες και άλλα δρώμενα στην πόλη. Επιπλέον παρέχονται πληροφορίες για εστιατόρια, είδος κουζίνας, αλλά και κριτικές – βαθμολόγηση σε συνεργασία με το ask4food.gr

Τέλος, στο 11888 παρέχονται πληροφορίες για την πρόγνωση του καιρού σε όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με το meteo.gr, την κίνηση στους δρόμους στον νομό Αττικής και στην Θεσσαλονίκη καθώς και στατιστικά αθλητικά αγώνων.

Διαφήμιση