Αρχική Τεχνολογία 4G++ με ταχύτητες έως 375 Μbps από τη Vodafone

4G++ με ταχύτητες έως 375 Μbps από τη Vodafone

0
Διαφήμιση

Σταθερά πρωτοπόρος στη διάθεση υπηρεσιών 4G και 4G+, η Vodafone καινοτομεί για μια ακόμα φορά και εξελίσσει το δίκτυό της σε 4G++. Με το νέο φάσμα που απόκτησε πρόσφατα στα 800MHz και 2600Hz, η Vodafone αναβαθμίζει τις ταχύτητες της από τα 300Mbps στα 375Mbps, μέσω της τεχνολογίας LTE Advanced – 3xCarrier Aggregation (3CA).

Τον Ιούνιο, η Vodafone πέτυχε, σε εργαστηριακό επίπεδο, ταχύτητες 375Mbps και παράλληλα εξετάζει τη χρήση της συγκεκριμένης τεχνολογίας σε πραγματικές συνθήκες. Σύντομα και μετά την ολοκλήρωση των απαιτούμενων τεχνικών δοκιμών, η εταιρία σχεδιάζει να διαθέσει εμπορικά στους πελάτες της, ταχύτητες 4G++ έως και 375Mbps, σε επιλεγμένα σημεία.

Με τις νέες 4G++ ταχύτητες, οι συνδρομητές της Vodafone θα έχουν ακόμη καλύτερη εμπειρία mobile internet, καθώς θα μπορούν να κατεβάζουν μία ταινία των 5GB σε λιγότερο από 3 λεπτά και περισσότερα από 150 τραγούδια των 8MB σε περίπου 30’’.

Από την έναρξη της λειτουργίας της, η Vodafone επενδύει συνεχώς στην ανάπτυξη και αναβάθμιση του δικτύου της, έχοντας επενδύσει στη χώρα συνολικά περισσότερα από 3 δισ. ευρώ. Μέσα από διαρκείς επενδύσεις, η Vodafone έχει αυξήσει σημαντικά τη γεωγραφική κάλυψη 4G, στο μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της χώρας, ενώ ταυτόχρονα έχει βελτιώσει την ποιότητα του 4G σήματος σε εσωτερικούς χώρους και έχει αναπτύξει σημαντικά το 4G+ δίκτυο της.

Τέλος, η Vodafone με την πρόσφατη απόκτηση της hellas on line, δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να απολαμβάνουν καινοτόμα προϊόντα και ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας υψηλού επιπέδου, σε κινητή, σταθερή τηλεφωνία και internet.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΑνακαλύφθηκε πλανήτης που μοιάζει στη Γη!
Επόμενο άρθροΤα οικονομικότερα deals βρίσκονται στα καταστήματα WIND