Αρχική Καταστροφές 40 σπίτια κάηκαν από τη φωτιά στη Νεάπολη Λακωνίας

40 σπίτια κάηκαν από τη φωτιά στη Νεάπολη Λακωνίας

0
Διαφήμιση

Υπάρχουν πολύ μεγάλες περιβαλλοντικές καταστροφές και πολύ μεγάλες καταστροφές στην ζωική παραγωγή και στις καλλιέργειες των κατοίκων, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρίστος Σπίρτζης, στην ΕΡΤ σχετικά με την πυρκαγιά στην Νεάπολη Λακωνίας.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ έχουν καεί περίπου 40 κατοικίες και τη Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη, συνεργεία του υπουργείου και της αρμόδιας υπηρεσίας θα είναι στην περιοχή για να κάνουν τις καταγραφές και το συντομότερο δυνατό να μπορέσει το κράτος και οι υπηρεσίες να συνδράμουν στους πολίτες.

Ανέφερε ακόμη ότι είναι σε επικοινωνία, με τον αρμόδιο υπουργό για να συνδράμει το κράτος τουλάχιστον στις πρώτες ημέρες, στο να υπάρχουν ζωοτροφές και να μπορέσουν οι άνθρωποι να προστατεύσουν τις περιουσίες και την παραγωγή τους.

Για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην ηλεκτροδότηση των Κύθηρων είπε ότι δίνεται μια μάχη από τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ, προκειμένου σήμερα ή αύριο το πολύ να αποκατασταθεί η κύρια γραμμή ηλεκτροδότησης και να ηλεκτροδοτηθούν όλα τα Κύθηρα. Το ίδιο ισχύει και με την Ελαφόνησο.

Διαφήμιση