Αρχική Ειδήσεις Το παιδικό βιβλίο συναντά τον ΑΡΧΕΛΩΝ και «τούμπαλιν»…

Το παιδικό βιβλίο συναντά τον ΑΡΧΕΛΩΝ και «τούμπαλιν»…

0
Διαφήμιση

Με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος (5/6) και την Παγκόσμια Μέρα των Ωκεανών (8/6), την Κυριακή 7 Ιουνίου από τις 11:00 έως τις 14:00 στο Κέντρο Διάσωσης Θαλάσσιων Χελωνών του ΑΡΧΕΛΩΝ (3η μαρίνα Γλυφάδας – στάση ΤΡΑΜ: Παλαιό Δημαρχείο) διοργανώνεται μια ξεχωριστή εκδήλωση ανοιχτή για όλο τον κόσμο.

Εκτός από πολλές και διασκεδαστικές δράσεις όπου θα μπορούν όλοι να συμμετέχουν, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τη συγγραφέα κα. Βάσια Χατζηγιαννάκη όπου θα μας παρουσιάσει το νέο της παιδικό βιβλίο «Τούμπαλιν».

Το «Τούμπαλιν» είναι μια ιστορία που βασίζεται σε ένα πραγματικό γεγονός το οποίο διαδραματίστηκε στο αγαπημένο μέρος της κυρίας Χατζηγιαννάκη, το Καστελόριζο. Στο μυθιστόρημα αυτό ένα πανέξυπνο και πολυμήχανο αγόρι, που οι φίλοι του αποκαλούν «μικρό εφευρέτη», ψάχνει να βρει λύσεις στα πιο περίπλοκα προβλήματα.

Έχει, όμως, έναν μεγάλο φόβο, τη θάλασσα. Μια μέρα ωστόσο θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει τη θάλασσα και να ζήσει μια απίστευτη περιπέτεια… παρέα με τις αγαπημένες μας θαλάσσιες χελώνες!

Η συγγραφέας θα παρουσιάσει το βιβλίο της στις 12:00 το μεσημέρι. Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει ξενάγηση στους χώρους περίθαλψης των τραυματισμένων χελωνών, προβολή ταινιών, παιχνίδια και άλλες διασκεδαστικές και επιμορφωτικές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους.

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Διαφήμιση