Αρχική Τεχνολογία Τα κορυφαία Tablets της αγοράς στη Vodafone μόνο με 79€!

Τα κορυφαία Tablets της αγοράς στη Vodafone μόνο με 79€!

0
Διαφήμιση

Στα καταστήματα Vodafone και το Vodafone eShop, όλοι μπορούν να αποκτήσουν τα κορυφαία Tablets της αγοράς και να κάνουν την καθημερινότητα τους πιο εύκολη, σε συνδυασμό με το γρήγορο και αξιόπιστο δίκτυο της Vodafone.

Η Vodafone διαθέτει ποικιλία από 3G και 4GTablets που υποστηρίζουν και Wi-Fi με τη ποιότητα των μεγαλύτερων κατασκευαστών, όπως Samsung, Apple και Alcatel, καθώς και τα αξιόπιστα Vodafone Tablets, μόνο από 79€.

Τα Tablets δίνουν τη δυνατότητα σε όλους να ψυχαγωγούνται, να ενημερώνονται αλλά και εργάζονται, κάθε στιγμή από όπου κι αν βρίσκονται, γρήγορα και εύκολα. Η Vodafone για να κάνει ακόμα καλύτερη την εμπειρία αυτή, με κάθε αγορά Tablet από τα καταστήματα Vodafone και το Vodafone eShop, προσφέρει σε όλους:

5GB δωρεάν για 2 μήνες, για να σερφάρουν εντός & εκτός σπιτιού

Περιεχόμενο αξίας 30€, εντελώς δωρεάν για ταινίες, περιοδικά αλλά και e-books

Αποκλειστικό πακέτο αξεσουάρ με αδιάβροχη θήκη PURO για όλα τα tablets 7’’, 8’’ &10’’ στη μοναδική τιμή των 19,90€ και δώρο powerbank 5200mAh αξίας 17,90€!

Επιπλέον, στα καταστήματα Vodafone η Ομάδα Internet είναι διαθέσιμη για να λύσει κάθε απορία & να βοηθήσει άμεσα τους νέους χρήστες να μάθουν, όσα χρειάζονται για το νέο τους Tablet.Περισσότερες πληροφορίες στο www.vodafone.gr/tablets

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here