Αρχική Ειδήσεις H EyeWide σχεδίασε το νέο responsive website του Ενυδρείου Κρήτης

H EyeWide σχεδίασε το νέο responsive website του Ενυδρείου Κρήτης

0
Διαφήμιση

Ένα από τα μεγαλύτερα και πλέον σύγχρονα ενυδρεία της Ευρώπης, το Ενυδρείο Κρήτης – CRETAquarium εμπιστεύτηκε την EyeWide Digital Marketing Agency για την κατασκευή του νέου website του.

Χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία που χρειάζεται, το νέο http://www.cretaquarium.gr/ εμφανίζεται σωστά σε όλες τις συσκευές -responsive design- και πληροί όλες τις προϋποθέσεις για εύκολη χρήση, φιλική προς τον επισκέπτη του site.

Εκτός από την σχεδίαση του website, η Eyewide Digital Marketing Agency ανέλαβε τη διάρθρωση της δομής της ιστοσελίδας καθώς και τη συγγραφή – μετάφραση των κειμένων. Επίσης έχει αναλάβει όλη την ηλεκτρονική παρουσία – προώθηση του Ενυδρείου Κρήτης – CRETAquarium όπως PPC καμπάνιες (Google AdWords), SEO, online διαφήμιση κτλ.

Όλοι οι συνεργάτες της EyeWide Digital Marketing Agency εργάστηκαν για ένα άρτιο αποτέλεσμα και την εύκολη πλοήγηση του χρήστη όπου κι αν βρίσκεται, όποια συσκευή κι αν χρησιμοποιεί. Μέσα από το νέο site του Ενυδρείου Κρήτης μπορείτε να ενημερωθείτε για τα ωράρια, τους ανθρώπους, τα νέα, τις δραστηριότητες, την έρευνα και ότι άλλο έχει σχέση με τον μαγικό κόσμο του Θαλασσόκοσμου.

H Eyewide Digital Marketing Agency – με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης – δραστηριοποιείται στην φιλοξενία, κατασκευή, ανάπτυξη και προώθηση δυναμικών ιστοσελίδων.

 

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here