Αρχική Ειδήσεις ΕΟΤ Κίνας: 300 στελέχη της κινεζικής εταιρίας ProHealth στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο

ΕΟΤ Κίνας: 300 στελέχη της κινεζικής εταιρίας ProHealth στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο

0
Διαφήμιση

Η κινέζικη εταιρεία προϊόντων υγείας και ομορφιάς ProHealth, επέλεξε την Ελλάδα ως προορισμό για το incentive ταξίδι 300 στελεχών της τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Ο κ. Γιάννης Πλεξουσάκης, Προϊστάμενος Γραφείου ΕΟΤ Κίνας πραγματοποίησε 2 επισκέψεις στα γραφεία της ProHealth τον περασμένο Μάρτιο με ισάριθμες παρουσιάσεις για τον προορισμό Ελλάδα, οι οποίες συνέβαλαν στην τελική απόφαση της εταιρείας για επιλογή της Ελλάδας ως προορισμού του εν λόγω incentive γκρουπ. Το γκρουπ θα επισκεφθεί την Ελλάδα τον προσεχή Σεπτέμβριο με διαμονή σε Αθήνα, Σαντορίνη και επίσκεψη στην Αρχαία Ολύμπια.

Την Τρίτη, 2 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στα γραφεία της εταιρείας όπου ανακοινώθηκαν οι δυο προορισμοί (Ελλάδα & Γαλλία) για τα ταξίδια incentive της εταιρείας για το τρέχον έτος. Στην εκδήλωση, κατά την οποία πραγματοποιήθηκε τελετή υπογραφής συμφωνητικού συνεργασίας μεταξύ της εταιρείας ProHealth και του ταξιδιωτικού πρακτορείου Hua Yuan το οποίο θα αναλάβει την οργάνωση των εν λόγω ταξιδιών, παρευρέθησαν ο κ. Jason Li, CEO της ProHealth, o κ. Guo Dongjie, CEO του Hua Yuan, ο Προϊστάμενος Γραφείου ΕΟΤ Κίνας και ο Προϊστάμενος Γραφείου Τουρισμού Γαλλίας.

Σημειώνεται πως η εν λόγω εταιρεία, πέρα από την Ελλάδα, θα αποστείλει γκρουπ 3000 υπαλλήλων της στο Παρίσι. Κατά τις επαφές του κ. Πλεξουσάκη, Προϊσταμένου Γραφείου ΕΟΤ Κίνας με τον κ. Jason Li, CEO της ProHealth, συζητήθηκε η προοπτική επιλογής της Ελλάδας ως προορισμός του incentive γκρουπ των 3000 υπαλλήλων της κινέζικης εταιρείας τον επόμενο χρόνο.

Πηγή: TornosNews

Διαφήμιση