Αρχική Ειδήσεις Emirates: Νέα υπηρεσία φόρτισης μπαταριών και wi-fi στα σαλόνια αναμονής

Emirates: Νέα υπηρεσία φόρτισης μπαταριών και wi-fi στα σαλόνια αναμονής

0
Διαφήμιση

Οι επιβάτες της Emirates έχουν πλέον την δυνατότητα να φορτίζουν τις μπαταρίες των κινητών τους στα σαλόνια της Πρώτης και Διακεκριμένης Θέσης, στα Concourse A, B και C με την βοήθεια 30 ασύρματων συσκευών φόρτισης, οι οποίοι είναι συμβατοί με τα περισσότερα smartphones.

Επιπλέον, προσφέροντας δωρεάν Wi-Fi σε όλα τα σαλόνια αναμονής της Emirates και σε περισσότερα από 120 αεροσκάφη, οι επιβάτες μπορούν να παραμένουν συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

Η νέα υπηρεσία είναι ακόμα ένα βήμα της Emirates, στο πλαίσιο του στρατηγικού της πλάνου, για την παροχή μεγαλύτερης ευελιξίας και συνδεσιμότητας των πελατών της.

«Η φιλοδοξία μας είναι να προσφέρουμε ακόμα περισσότερη άνεση στους επιβάτες μας και μια ομαλή και απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία.

Οι κινητές συσκευές είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και στην Emirates πιστεύουμε ότι το δωρεάν Wi-Fi και η ασύρματη φόρτιση εν κινήσει τείνει να γίνει κανόνας στην ταξιδιωτική εμπειρία, στο μέλλον», επισημαίνει ο Mohammed Mattar, Divisional Senior Vice President της Emirates Airport Services.

«Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο επενδύουμε συνεχώς στην ενίσχυση της συνδεσιμότητας στα σαλόνια αναμονής και εντός των αεροσκαφών μας.

Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους παρόχους τεχνολογίας για να προσφέρουμε μια ευρύτερη και πιο εξελιγμένη εγκατάσταση ασύρματης φόρτισης στα σαλόνια αναμονής και ανυπομονούμε να εξελίξουμε αυτή την υπηρεσία για τους επιβάτες μας».

Τοποθετημένοι στα σαλόνια αναμονής σε σημεία ορατά στους επιβάτες, οι ασύρματες συσκευές φόρτισης μπορούν προς το παρόν να χρησιμοποιηθούν μόνο για τα κινητά τηλέφωνα, εξυπηρετώντας ταυτόχρονα έως δύο τηλέφωνα.

Η συσκευή φόρτισης είναι συμβατή με Android, Blackberry καθώς και iPhones με τη χρήση ενός καλωδίου. Οι επιβάτες μπορούν πολύ απλά να τοποθετήσουν τη συμβατή συσκευή πάνω στο δίσκο και να την φορτίσουν ασύρματα.

Το δωρεάν Wi-Fi στα σαλόνια αναμονής και εντός των αεροσκαφών είναι μια υπηρεσία αρκετά δημοφιλής, καθώς η σύνδεση στο διαδίκτυο θεωρείται πλέον δεδομένη. Μάλιστα και σύμφωνα με έρευνες της εταιρείας, οι διαδικτυακές σελίδες που επισκέπτονται πιο συχνά οι επιβάτες είναι το Facebook και το Google.

Πρώτες στην προτίμηση τους είναι και εφαρμογές μηνυμάτων όπως Skype και Whatsapp, γεγονός που αντικατοπτρίζει την επιθυμία των επιβατών να παραμένουν συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών τους χρησιμοποιώντας κανάλια κοινωνικής δικτύωσης.

Για τους επιβάτες της Emirates υπάρχουν και επιπλέον τρόποι να παραμένουν συνδεδεμένοι κατά τη διάρκεια της πτήσης τους, με προσωπικές υπηρεσίες για τα κινητά τους τηλέφωνα που προσφέρονται στα περισσότερα αεροσκάφη (πάνω από το 75%), καθώς και με υπηρεσίες email, τηλεφώνου και μηνυμάτων που είναι ενσωματωμένες στα καθίσματα κάθε αεροσκάφους.

Περίπου 60 αεροσκάφη προσφέρουν live πρόγραμμα τηλεόρασης, δίνοντας τη δυνατότητα στους επιβάτες να παρακολουθούν τις ειδήσεις σε απευθείας αναμετάδοση ή να πανηγυρίσουν για την αγαπημένη τους ομάδα σε πραγματικό χρόνο.

Στις αρχές του έτους, η Emirates εγκαινίασε την εφαρμογή της στο Apple Watch, ενώ το Μάιο παρουσίασε την εφαρμογή της για Android. Η Emirates ενισχύει τις προσπάθειές της, ούτως ώστε να αναβαθμίσει την ταξιδιωτική εμπειρία των επιβατών της μέσω της mobile τεχνολογίας και οι νέες υπηρεσίες φόρτισης αποτελούν σημαντικό κομμάτι στη διατήρηση της συνδεσιμότητας στο διαδίκτυο.

Τα σαλόνια αναμονής της Emirates:

– Προσφέρουν αποκλειστική πρόσβαση στους επιβάτες της Πρώτης και Διακεκριμένης Θέσης. Tα Platinum και Gold μέλη του προγράμματος τακτικών επιβατών, Skywards, έχουν επίσης πρόσβαση στο σαλόνι της Διακεκριμένης Θέσης στο Ντουμπάι.

– Προσφέρουν στους επιβάτες ανοιχτό μπουφέ με gourmet πιάτα, καθώς και full-bar υπηρεσία που περιλαμβάνει premium κρασιά, αλκοόλ και σαμπάνια. Οι επιβάτες της Πρώτης Θέσης έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν και a la carte δείπνο που προετοιμάζεται σε ανοικτή κουζίνα.

– Προσφέρουν υπηρεσίες όπως: πλήρως εξοπλισμένο business center με δωρεάν σύνδεση Wi-Fi, χώρους ανάγνωσης και τηλεόρασης, εγκαταστάσεις ντους και ένα δωμάτιο προσευχής.

– Προσφέρουν στους premium πελάτες την ευκαιρία να απολαύσουν τις υπηρεσίες του Timeless Spa που βρίσκεται στο Concourse A και B στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι.

– Είναι επιπλωμένα με Ιταλικά μαρμάρινα δάπεδα, επιτοίχια ρολόγια Rolex, δερμάτινες πολυθρόνες φινιρισμένες με ξύλο καρυδιάς, σύμφωνα με τα παγκόσμια πρότυπα ποιότητας της Emirates.

Η Emirates λειτουργεί 38 σαλόνια αναμονής σε όλο το δίκτυο προορισμών της που εκτείνεται στις έξι ηπείρους συμπεριλαμβανομένων των αεροδρομίων στις πόλεις Όκλαντ, Μπανγκόκ, Πεκίνο, Μπέρμιγχαμ, Μπρισμπέιν, Ντουμπάι (Χ6), Κολόμπο, Δελχί, Ντίσελντορφ, Φρανκφούρτη, Γλασκώβη, Αμβούργο, Χονγκ Κονγκ, Κωνσταντινούπολη, Γιοχάνεσμπουργκ, Κουάλα Λουμπούρ, Λονδίνο (Γκάτγουικ), Λονδίνο (Χίθροου), Λος Άντζελες, Μάντσεστερ, Μιλάνο, Μόναχο, Μελβούρνη, Νέα Υόρκη (JFK), Παρίσι (Σαρλ ντε Γκωλ), Περθ, Ρώμη, Σαν Φρανσίσκο, Σιγκαπούρη, Σύδνεϋ, Σαγκάη, Τόκιο (Ναρίτα) και Ζυρίχη.

Διαφήμιση