Αρχική Ειδήσεις Ελληνική παρουσία με πέντε συμμετοχές στην Intersolar Europe

Ελληνική παρουσία με πέντε συμμετοχές στην Intersolar Europe

0
Διαφήμιση

Με πέντε συμμετοχές δηλώνει παρούσα η Ελλάδα στη διεθνή έκθεση Intersolar Europe, που πραγματοποιείται από 10 μέχρι 12 Ιουνίου 2015, στο Μόναχο. Ειδικότερα, από την Ελλάδα θα λάβουν μέρος ως εκθέτες, οι εταιρίες: AENAOS ENERGY SYSTEMS, CALPAK – CICERO HELLAS SA, ELFON LTD, PROFILODOMI, SYSTEMS SUNLIGHT SA και VIOSY SA.

Στην έκθεση συμμετέχουν ακόμη 48 χώρες, εκπρόσωποι των οποίων θα συναντηθούν με 44.000 εμπορικούς επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο.

Στο πλαίσιο της Intersolar Europe απονέμεται το βραβείο Intersolar AWARD σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ηλιακής Βιομηχανίας (BSW-Solar), στους τομείς των φωτοβολταϊκών και της ηλιοθερμίας.

Παράλληλα με την Intersolar Europe πραγματοποιείται και η έκθεση ees (electrical energy storage) με κεντρικό θέμα τους συσσωρευτές και τα ενεργειακά αποθηκευτικά συστήματα μέσω καινοτόμων τεχνολογιών. Οι δύο εκθέσεις αριθμούν συνολικά 1.350 εκθέτες.

Η Interolar, ξεπερνώντας τα σύνορα της Ευρώπης διοργανώνεται για το 2015, τον Ιούλιο στη Β. Αμερική, το Σεπτέμβριο στη Ν. Αμερική, το Νοέμβριο στην Ινδία και για το 2016, τον Απρίλιο στην Κίνα.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού Solar Promotion GmbH για την Ελλάδα και την Κύπρο, επισημαίνει ότι κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.intersolarglobal.com, για να ενημερωθεί για όλες τις διοργανώσεις της έκθεσης.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροM. Τσαμάζ: «Δουλεύουμε ήδη για την επόμενη ημέρα»
Επόμενο άρθροΤαξίδια με τρένο από Θεσσαλονίκη για Σκόπια – Βελιγράδι και Βουδαπέστη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ