Αρχική Καινοτομία Ελληνική καινοτομία στις γραφίδες για tablets

Ελληνική καινοτομία στις γραφίδες για tablets

0
Διαφήμιση

Πρόκειται για το αποτέλεσμα 2 ετών έρευνας και ανάπτυξης από βραβευμένους σχεδιαστές και είναι κάτι πέρα από stylus για οθόνες αφής με τη δική του εφαρμογή αναγνώρισης χειρόγραφων σημειώσεων.

Έχοντας σχήμα πένας και δυνατότητα αλλαγής μύτης, για μεγαλύτερη ακρίβεια και ευκολία στη γραφή ή το σχεδιασμό, το Scrib αποτελεί ένα διαχρονικό όχημα για υφιστάμενες αλλά και νέες τεχνολογίες.

Το Scrib αλλάζει τα δεδομένα στην αγορά των styluses προσφέροντας μία ολοκληρωμένη λύση για όσους θεωρούν τη γραφή αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής τους ζωής.

Μαζί με την ειδική εφαρμογή που το συνοδεύει, το Scrib επιτρέπει στους χρήστες να γράφουν ακριβώς όπως και στο χαρτί δίνοντάς τους τη δυνατότητα μετατροπής του κειμένου, των εξισώσεων και των σχεδίων τους σε ηλεκτρονική επεξεργάσιμη μορφή που μπορούν να μοιράσουν σε φίλους και συνεργάτες χρησιμοποιώντας mail, dropbox ή άλλα μέσα.

Ταυτόχρονα επιτρέπει την αναζήτηση μέσα στις χειρόγραφες σημειώσεις όπως ακριβώς θα γινόταν και με ένα πληκτρολογημένο κείμενο.

Με την εφαρμογή να διατίθεται δωρεάν για Android & iOS, προσβάσιμη μόνο από τους κατόχους ενός Scrib, το tablet μετατρέπεται σε ένα εξελιγμένο σημειωματάριο/αρχείο για τα χειρόγραφά που πλέον δεν κατακλύζουν το γραφείο και δεν χάνονται όταν τα χρειαζόμαστε.

Στις 23 Ιουνίου η ελληνική εταιρεία G&C λάνσαρε το Scrib σε παγκόσμια κλίμακα, μέσα από την καμπάνια της στο Indiegogo.

 

Πηγή: naftemporiki

Διαφήμιση