Αρχική Ειδήσεις Εκπαιδευτικό Workshop “Voice Healing”

Εκπαιδευτικό Workshop “Voice Healing”

0
Διαφήμιση

Η Φιλαρμονική Εταιρία «ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ» σε συνεργασία με την κ. Sophie Andree, Satyananada Yoga Instructor & Voice Healer, θα πραγματοποιήσει Σεμινάριο –

Workshop.

Το Σεμινάριο αυτό απευθύνεται αρχικά προς τις μητέρες των παιδιών που μαθαίνουν ένα μουσικό όργανο στην Φιλαρμονική Εταιρία «ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ» και σε όποιον άλλο μουσικό ή μη, ενδιαφέρεται.

Πρόκειται για ένα βιωματικό-διαδραστικό workshop, το οποίο έχει ως στόχο να αναδείξει την δυναμική των συναισθημάτων και της αυτοέκφρασης, μέσα από ηχητικούς κώδικες. Η συνειδητή χρήση της φωνής μας, μέσω των δονήσεων που παράγει, μπορεί να θεραπεύσει και εμείς έχουμε την δυνατότητα μέσα από την άσκηση να μεταμορφώσουμε τον εαυτό μας.

Η φωνή αποτελεί τον καθρέπτη της ψυχής μας και μπορούμε όλοι να εξασκηθούμε στο να την ακούμε και να επικοινωνούμε με αυτήν μέσω της φωνής μας. Το θεραπευτικό Τραγούδι είναι μια μέθοδος μουσικοθεραπείας, το οποίο προσφέρει χαλάρωση, αυτοβελτίωση, απελευθέρωση, ισορροπία και αρμονία.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σε μια αυτοτελή συνεδρία στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Φιλαρμονικής, την Κυριακή 14. 06. 2015. Ώρα διεξαγωγής του Σεμιναρίου : 10.30 π.μ. έως 13.30 μ.μ. Ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων 17 άτομα.

 

Διαφήμιση