Αρχική Ειδήσεις Εκδηλώσεις για το περιβάλλον στο Δήμο Σκύδρας

Εκδηλώσεις για το περιβάλλον στο Δήμο Σκύδρας

0
Διαφήμιση

Με ποικίλες εκδηλώσεις θα υποδεχτούν και θ΄αναδείξουν την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, που είναι η Παρασκευή 5 Ιουνίου, οι πολίτες του Δήμου Σκύδρας, με πρωταγωνιστές τους μαθητές νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων.

Έτσι, λοιπόν, στις 08:30΄το πρωί της παραπάνω ημέρας, οι μαθητές, συνοδευόμενοι από εκπαιδευτικούς και γονείς, θα πραγματοποιήσουν πορεία στο κέντρο της πόλης της Σκύδρας με αφετηρία το 1ο Δημοτικό Σχολείο. Θα κινηθούν στους κεντρικούς δρόμους, (Μεγάλου Αλεξάνδρου, Εθνικής Αντίστασης), και θα καταλήξουν μπροστά στο Δημαρχείο όπου θα παρουσιάσουν ανάλογες περιβαλλοντικές δραστηριότητες.

Στις εκδηλώσεις συμμετέχουν, και στηρίζουν: ο Δήμος Σκύδρας, ο Εμπορικός Σύλλογος Σκύδρας, ο Σύλλογος ΑμΕΑ «Η Αλληλεγγύη», ο Σύλλογος «Σκυδραία», Η Εύξεινος Λέσχη Σκύδρας, Εθελοντές κ.α.

Ο Δήμος προσκαλεί, επιπλέον, φορείς και πολίτες που θέλουν να συντονιστούν με τις συγκεκριμένες δράσεις ή προτίθενται να υλοποιήσουν και να γνωστοποιήσουν ανάλογες ενέργειες, να επικοινωνήσουν με το Δήμο Σκύδρας.

 

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here