Αρχική Ειδήσεις Διάκριση της Forthnet σε ετήσιο Διαγωνισμό

Διάκριση της Forthnet σε ετήσιο Διαγωνισμό

0
Διαφήμιση

Άλλη μία σημαντική διάκριση για τη Forthnet, που τιμήθηκε με το Αργυρό Βραβείο στην κατηγορία «Telephone Response άνω των 50 εκπροσώπων» σε αναγνώριση των εξαιρετικών υπηρεσιών που προσφέρει μέσω της υπηρεσίας τηλεφωνικής εξυπηρέτησης. Η απονομή των βραβείων του ετήσιου διαγωνισμού Teleperformance Hellas CRM Grand Prix 2014 έλαβε χώρα την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015.

Ο ετήσιος θεσμός του CRM Grand Prix έχει καθιερωθεί στην Ελλάδα από την Teleperformance Hellas, μέλος του πολυεθνικού ομίλου της Teleperformance, της μεγαλύτερης εταιρίας στην παροχή «Multichannel Customer Experience Management Outsourcing» στον κόσμο, με σκοπό την ανάδειξη και επιβράβευση των καλύτερων Contact Centers κάθε χώρας.

Στην Ελλάδα ο διαγωνισμός διεξάγεται για δέκατη έκτη συνεχή χρονιά. Στο φετινό διαγωνισμό συμμετείχαν 41 επιχειρήσεις από 7 κλάδους της ελληνικής οικονομίας, που απασχολούν συνολικά 2.432 τηλέ-εκπροσώπους.

Αναφερόμενος στη διάκριση, ο κ. Παναγιώτης Μαυραγάνης, Retail Commercial Executive Director της Forthnet, τόνισε μεταξύ άλλων: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη διάκριση μας στο διεθνώς αναγνωρισμένο διαγωνισμό Teleperformance, συγκρινόμενοι με μία πληθώρα πολυεθνικών και ελληνικών εταιρειών από διαφορετικούς επιχειρηματικούς κλάδους της χώρας.

Η εξυπηρέτηση των συνδρομητών μας αποτελεί βασική προτεραιότητα της Forthnet, και για το λόγο αυτό τα τελευταία χρόνια έχουμε υλοποιήσει σημαντικά έργα αναβάθμισης του Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών, αυξάνοντας την παραγωγικότητα του τηλεφωνικού κέντρου και βελτιώνοντας τόσο το χρόνο ανταπόκρισης, όσο και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η βράβευση αυτή αποτελεί την καλύτερη απόδειξη της επιτυχίας των προσπαθειών μας, αλλά ταυτόχρονα και τη δέσμευσή μας για συνεχή και καθημερινή εργασία, προκειμένου να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες των πελατών μας».

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΟικολογικοί τρόποι οδήγησης και συμπεριφοράς
Επόμενο άρθρο«Λευκή Νύχτα» στο Μαρούσι