Αρχική Τεχνολογία Ακόμα πιο εξελιγμένα λειτουργικά συστήματα από την Apple

Ακόμα πιο εξελιγμένα λειτουργικά συστήματα από την Apple

0
Διαφήμιση

Η Apple παρουσίασε την επόμενη έκδοση του πιο εξελιγμένου λειτουργικού συστήματος για υπολογιστές, το OS X El Capitan, το iOS 9 για τις φορητές συσκευές καθώς και το WatchOS 2 για το ολοκαίνουργιο Apple Watch, στο ετήσιο παγκόσμιο συνέδριο προγραμματιστών (WWDC).

Επίσης, ανακοίνωσε την δημιουργία ενός καινούργιου, ολοκληρωμένου τρόπου να απολαμβάνεις τη μουσική, το Apple Music.

Η καινούργια έκδοση του πιο εξελιγμένου λειτουργικού για φορητές συσκευές, το iOS 9, θα είναι διαθέσιμη το φθινόπωρο. Οι συσκευές iOS γίνονται πιο ευφυείς με την εξελιγμένη τεχνολογία Siri, ενώ η νέα multitasking δυνατότητα που έχει σχεδιαστεί ειδικά για το iPad επιτρέπει την ταυτόχρονη εργασία με δύο εφαρμογές.

To News, μια εντελώς καινούργια εφαρμογή έρχεται για να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία ανάγνωσης ειδήσεων σε οποιαδήποτε φορητή συσκευή, προσαρμοσμένη στα ενδιαφέροντα του κάθε χρήστη. “Το iOS 9 είναι εμπλουτισμένο με περισσότερη ευφυΐα, και προσφέρει πολλές αναβαθμίσεις για τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν περισσότερο οι πελάτες.

Οι Χάρτες υποστηρίζουν δημόσια συγκοινωνία*, η επανασχεδιασμένη εφαρμογή Σημειώσεις παρέχει εξαιρετικούς νέους τρόπους συγγραφής, και μια όμορφη εφαρμογή News παραδίδει περιεχόμενο Ειδήσεων, που είναι εξατομικευμένο με τα ενδιαφέροντα του χρήστη.” δήλωσε ο Craig Federighi, αντιπρόεδρος λογισμικού της Apple.

Το OS X El Capitan, η νέα έκδοση του OS X βελτιώνει την εμπειρία του Mac και την απόδοση του συστήματος. Με βάση το πλέον εξελιγμένο λειτουργικό OS X Yosemite, το OS X El Capitan εισάγει πολλές βελτιώσεις, ταχύτερη και καλύτερη ανταπόκριση, ενώ η τεχνολογία γραφικών Metal επιτρέπει σε παιχνίδια και απαιτητικές εφαρμογές να εκμεταλλευτούν πλήρως την ισχύ των επεξεργαστών γραφικών.

Η πρώτη μεγάλη αναβάθμιση λογισμικού τoυ Apple Watch, το WatchOS 2 θα είναι διαθέσιμη το φθινόπωρο και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων νέα πρόσωπα ρολογιού και νέες δυνατότητες επικοινωνίας στο Mail, τους φίλους και το Digital Touch.

Επίσης, η υπηρεσία πληρωμών Apple Pay θα ξεκινήσει να διατίθεται από τον επόμενο μήνα στο Ηνωμένο Βασίλειο σε περισσότερα από 250.000 σημεία καθώς και στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Τέλος, ανακοίνωσε το Apple Music μια ενιαία, διαισθητική εφαρμογή που συνδυάζει τους καλύτερους τρόπους για να απολαύσεις τη μουσική – όλα σε ένα μέρος.

Το Apple Music είναι μια πρωτοποριακή υπηρεσία streaming μουσικής, παράλληλα ένα καινοτόμο, σε παγκόσμιο επίπεδο, ραδιοφωνικό σταθμό που εκπέμπει 24 ώρες την ημέρα και τέλος εισάγει ένα νέο τρόπο για να συνδέονται οι λάτρεις της μουσικής με τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.

Το Apple Music συνδυάζει τη μεγαλύτερη και πιο ποικιλόμορφη συλλογή της μουσικής στον πλανήτη και θα είναι διαθέσιμο από τις 30 Ιουνίου σε περισσότερες από 100 χώρες.

Διαφήμιση