Αρχική Ειδήσεις 3ο Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

3ο Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

0
Διαφήμιση

O νέος ΘΕΣΜΟΣ που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα, το «Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών» ανοίγει για 3η φορά τις πύλες του στις 3 Ιουλίου 2015.

Το Φεστιβάλ είναι ιδιαίτερης πολιτισμικής χροιάς και αναδεικνύεται σε μεγάλο πολιτιστικό γεγονός στα καλλιτεχνικά δρώμενα της θερινής περιόδου στην Αθήνα. Διοργανώνεται και πάλι από το Artistic Studio Oriental Expression σε συνεργασία με την Ελληνο Ινδική Εταιρία Πολιτισμού και Ανάπτυξης (ΕΛ.ΙΝ.Ε.Π.Α.), υπό την αιγίδα του Διεθνούς Συμβουλίου χορού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).

Το Φεστιβάλ έχει σκοπό να αναδείξει τα ιδιαίτερα αυτά γνωρίσματα με έμφαση στην Τέχνη του Χορού και της Μουσικής, καθώς και να δώσει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να ανακαλύψουν τη μαγεία και την ομορφιά της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών στο σύγχρονο κόσμο.

Στα πλαίσιά του Φεστιβάλ θα συμμετέχουν χορευτές, μουσικοί, τραγουδιστές και άνθρωπο των γραμμάτων από την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Επιπλέον θα λάβουν χώρα σεμινάρια, παραστάσεις, παρουσιάσεις, διαλέξεις, διαγωνισμοί, bazaar και πλήθος άλλων δραστηριοτήτων.

Ειδικότερα, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν πλήθος σεμιναρίων χορού και μουσικής από μεγάλους δασκάλους που θα επισκεφθούν την Ελλάδα από διάφορες χώρες.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί ο 2ος Διεθνής Διαγωνισμός Χορού Bollywood στην Ελλάδα με διακρίσεις και δώρα.

Διαφήμιση