Αρχική Ειδήσεις 1ο Παιδικό Τρίαθλο στο πλαίσιο του 6ου Παιδικού Φεστιβάλ Αγίου Νικολάου

1ο Παιδικό Τρίαθλο στο πλαίσιο του 6ου Παιδικού Φεστιβάλ Αγίου Νικολάου

0
Διαφήμιση

Το Παιδικό Τρίαθλο διοργανώνεται με πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη της φυσικής δραστηριότητας των παιδιών και εφήβων μέσα από μαζικές εκδηλώσεις αθλητικής δράσης, ευγενούς άμιλλας και του «ευ αγωνίζεσθαι»

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ) στο πλαίσιο του προγράμματος άθλησης για όλους και την προώθησης του αθλητικού τουρισμού που υλοποιεί, διοργανώνει το 1ο Παιδικό Τρίαθλο την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015.

Το Παιδικό Τρίαθλο διοργανώνεται με πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη της φυσικής δραστηριότητας των παιδιών και εφήβων μέσα από μαζικές εκδηλώσεις αθλητικής δράσης, ευγενούς άμιλλας και του «ευ αγωνίζεσθαι».

Στόχος του ΠΑΟΔΑΝ είναι το Παιδικό Τρίαθλο να αποτελέσει μια μεγάλη γιορτή στην πόλη μας και να προσφέρει στους νέους μία νέα πρόταση για άθληση και την δυνατότητα να επιδείξουν τις ικανότητές τους, και να αποκομίσουν όλες τις θετικές εμπειρίες από τη συμμετοχή τους σε αυτό.

Η συμμετοχή των παιδιών, η ανάπτυξη και η εμπέδωση των αξιών και των αρχών του αθλητισμού αλλά και η βελτίωση των αθλητικών ικανοτήτων και δεξιοτήτων των νέων που θα συμμετάσχουν αποτελούν παρακαταθήκη για το μέλλον και την διοργάνωση. Συντονιστής του αγώνα ορίζεται ο κ. Ελευθέριος Ραφαιλάκης, Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ

Διαφήμιση