Αρχική Ειδήσεις Τελετή αποφοίτησης των πρώτων e-Academy Practitioners

Τελετή αποφοίτησης των πρώτων e-Academy Practitioners

0
Διαφήμιση

Πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης των e-Academy Practitioners του Ακαδημαϊκού Έτους 2014-2015. Πρόκειται για τους 100 πρώτους απόφοιτους των τετράμηνων εκπαιδευτικών προγραμμάτων Digital Marketing Practitioner και e-Commerce Practitioner, που αποτελούν την e-Academy, την Εκπαιδευτική Ακαδημία για την ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα που δημιούργησε η Εξέλιξη. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο υπερσύγχρονο, ανακαινισμένο αμφιθέατρο του Κέντρου Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη.

Στην τελετή αποφοίτησης παρέστησαν και μίλησαν οι κ.κ. Φώτης Αντωνόπουλος, Πρόεδρος του GRECA (Greeke-CommerceAssociation), Γιώργος Ζαλοκώστας, Πρόεδρος του IAB Ελλάς και Σωτήρης Συρμακέζης, Γενικός Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς.

Τα πτυχία απένειμαν ο κ. Γιάννης Ρόκκας, Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς, ο κ. Παναγιώτης Γκεζερλής, Υπεύθυνος Εκπαίδευσης της e-Academy και η Διοίκηση της Εξέλιξης, ενώ παρευρέθηκαν κορυφαίοι επαγγελματίες της ελληνικής αγοράς του Digital Marketing και του e-Commerce, που είναι και εισηγητές των δύο προγραμμάτων.

Ο Γενικός Διευθυντής της Εξέλιξης, κ. Γιώργος Κατσουράνης, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι και χαρούμενοι για τους απόφοιτους τηςe-Academy. Η πρώτη Ακαδημία για την ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα έχει εξαιρετική ανταπόκριση στην ελληνική αγορά και στόχος μας είναι να εμπλουτίζουμε συνεχώς τα προγράμματά μας για την ψηφιακή οικονομία, ώστε να προσφέρουμε όχι μόνο εξαιρετικό επίπεδο εκπαίδευσης, αλλά να καλύπτουμε συνεχώς και νέα γνωστικά πεδία».

Στην τελετή ανακοινώθηκε επίσης η δημιουργία του e-Academy Alumni, το οποίο θα προσφέρει σε όλους τους αποφοίτους των προγραμμάτων συνεχή ενημέρωση για τις εξελίξεις στο χώρο, ειδικές εκπτώσεις και εκδηλώσεις, καθώς και δικτύωση με την αγορά εργασίας, τους αποφοίτους και τους εισηγητές της e-Academy.

Το Digital Marketing Practitioner και το e-Commerce Practitioner της e-Academy είναι τα μόνα προγράμματα με εισηγητές 49 κορυφαίους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες, τα οποία προσφέρουν σε βάθος γνώση και πρακτική εξάσκηση. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες αποκτούν τριπλή πιστοποίηση: διεθνή πιστοποίηση OMCP (Online Marketing Certified Professional), την πιο αναγνωρίσιμη πιστοποίηση για Digital Marketing στις ΗΠΑ και τη Μ. Βρετανία, βεβαίωση e-Academy Practitioner αλλά και πιστοποιητικό ειδίκευσης Market Motive.

Διαφήμιση