Αρχική Προγράμματα Ε.Κ.Ε. Συνεργασία της ΜΕΒΓΑΛ με το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Συνεργασία της ΜΕΒΓΑΛ με το «Χαμόγελο του Παιδιού»

0
Διαφήμιση

Η πολύχρονη συνεργασία της ΜΕΒΓΑΛ ΑΕ με τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» συνεχίζεται και στο πλαίσιο αυτό η γαλακτοβιομηχανία στήριξε τις δύο πολύ σημαντικές εκδηλώσεις, που διοργάνωσε πρόσφατα το Χαμόγελο στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα η ΜΕΒΓΑΛ, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί με βασική προτεραιότητα το παιδί, ήταν χορηγός στη μεγάλη γιορτή για τα παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», η οποία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Δ.Ε.Θ. στα τέλη Απριλίου με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων δράσης του Οργανισμού.

Σε συνέχεια των κοινωνικών πρακτικών της η ΜΕΒΓΑΛ στήριξε το 2ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά «Σκοράρουμε για το Χαμόγελο», που διοργανώθηκε πριν από λίγες μέρες στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο. Στη μεγάλη αυτή αθλητική γιορτή συμμετείχαν 1.700 παιδιά, που αγωνίστηκαν σε 38 αγώνες για τα χιλιάδες παιδιά που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΜΕΒΓΑΛ έχει αναλάβει την καθημερινή δωρεάν τροφοδοσία φρέσκου γάλακτος στο σπίτι που διατηρεί ο οργανισμός στη Θεσσαλονίκη, από την πρώτη μέρα της ίδρυσης και λειτουργίας του στην περιοχή του Φοίνικα.

Παράλληλα στηρίζει εδώ και πολλά χρόνια τις θερινές κατοικίες που λειτουργεί το Χαμόγελο του Παιδιού, για τις καλοκαιρινές διακοπές των παιδιών που φιλοξενούνται στον οργανισμό, χορηγώντας καθημερινά τα φρέσκα γαλακτοκομικά που απαιτούνται για τη σωστή διατροφή τους. Μάλιστα πρόσφατα το Χαμόγελο του παιδιού βράβευσε τη ΜΕΒΓΑΛ για τη πολύχρονη και συνεχή προσφορά της στις δράσεις του οργανισμού.

Η ΜΕΒΓΑΛ, παράλληλα με την επιχειρηματική της δράση, θα συνεχίσει να στηρίζει φορείς όπως το «Το Χαμόγελο του Παιδιού», καθώς η κοινωνική προσφορά αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας και της φιλοσοφίας της.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθρο5 χρόνια Ελληνική Λέσχη Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας
Επόμενο άρθροΑυστηρό όριο οι 4 καφές εσπρέσο την ημέρα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ