Αρχική Ειδήσεις Παράταση έως 27 Μαίου στο πρόγραμμα «Discover Vodafone»

Παράταση έως 27 Μαίου στο πρόγραμμα «Discover Vodafone»

0
Διαφήμιση

Μέχρι τις 27 Μαΐου παρατείνεται η υποβολή υποψηφιοτήτων για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα «Discover Vodafone», από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Vodafone.

Το Πρόγραμμα «Discover Vodafone» προσφέρει σε απόφοιτους ή τελειόφοιτους Πολυτεχνικών Σχολών /Μεταπτυχιακών προγραμμάτων, μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν το συναρπαστικό χώρο των τηλεπικοινωνιών καθώς και να ζήσουν μια αξέχαστη επαγγελματική εμπειρία αξιοποιώντας ταυτόχρονα τις ικανότητες τους.

Το υπέροχο «ταξίδι» του Προγράμματος «Discover Vodafone» διαρκεί 24 μήνες με σταθμούς διαφορετικά τμήματα της εταιρείας.

Φέτος θα επιλεχθούν 12 υποψήφιοι, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν σε τμήματα της εταιρείας δημιουργώντας ένα σημαντικό δίκτυο επαφών στους τομείς της Εξυπηρέτησης Πελατών, του Marketing, της Τεχνολογίας, των Οικονομικών κ.ά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα «Discover Vodafone» και να γίνουν μέρος της δυναμικής ομάδας της Vodafone, υποβάλλοντας την υποψηφιότητά τους μέχρι τις 27 Μαΐου, στην ιστοσελίδα www.vodafone.gr/discover

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here