Αρχική Ειδήσεις Οι Έλληνες Ex-Girlfriend’s Perfume, νικητές του διαγωνισμού Jumping Fish

Οι Έλληνες Ex-Girlfriend’s Perfume, νικητές του διαγωνισμού Jumping Fish

0
Διαφήμιση

Οι Ex-Girlfriend’s Perfume είναι το τυχερό συγκρότημα που κέρδισε στο διαγωνισμό του Jumping Fish της COSMOTE και θα εμφανιστεί λίγο πριν το Robbie Williams στις 20 Ιουνίου στο 20ο Rockwave Festival.

Οι 10 φιναλίστ του διαγωνισμού Jumping Fish της COSMOTE συγκέντρωσαν περισσότερους από 8.500 ψήφους από το κοινό. Οι Ex-Girlfriend’s Perfume ήταν εκείνοι όμως που επικράτησαν των υπολοίπων. Η ιστορία της μπάντας, με δικά της λόγια είναι: «Εδώ και περίπου ένα χρόνο παίζουμε μουσική παρέα. Μια όμορφη παρέα, 5 τελείως διαφορετικά άτομα, με την ίδια όμως αγάπη και αφοσίωση για την μουσική. Groovy παίξιμο κατά κύριο λόγο, με στοιχεία funky, reggae, swing, waltz, progressive, ατμοσφαιρικά και διάφορα άλλα που κατεβαίνουν από τα επηρεασμένα από άπειρες μουσικές κεφάλια μας.»


Το Jumping Fish της COSMOTE δίνει για πέμπτη συνεχή χρονιά την ευκαιρία σε έναν τυχερό καλλιτέχνη της Ελλάδας να εμφανιστεί δίπλα σε δημοφιλείς προσωπικότητες της διεθνούς μουσικής σκηνής που έρχονται στη χώρα μας. Τα προηγούμενα 4 χρόνια, ο διαγωνισμός του Jumping Fish της COSMOTE χάρισε μια θέση στη σκηνή με τους Bon Jovi στους Brothers In Plugs, με τους Red Hot Chili Peppers στους Sunny Side Of The Razor, με τους Depeche Mode στους Space Blanket και με την Lady Gaga στον Alex Kavvadias.

Οι συμμετέχοντες στην ψηφοφορία μπήκαν αυτομάτως σε κλήρωση για 10 διπλές προσκλήσεις για να δουν από κοντά το Robbie Williams στο Terra Vibe. Περισσότερα νέα στο www.jumpingfish.gr.

Διαφήμιση