Αρχική Ειδήσεις Κερδίστε ένα Samsung Galaxy S6 edge με την PayPal και τη Vodafone!

Κερδίστε ένα Samsung Galaxy S6 edge με την PayPal και τη Vodafone!

0
Διαφήμιση

Οι συνδρομητές της Vodafone Ελλάδας που χρησιμοποιούν την PayPal για να πληρώσουν τον λογαριασμό συμβολαίου Vodafone ή για να ανανεώνουν τον χρόνο ομιλίας τους στο vodafone.gr ή στο vodafonecu.gr, έχουν τώρα τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε έναν ξεχωριστό διαγωνισμό και να κερδίσουν ένα μοναδικό δώρο.

Οι συνδρομητές της Vodafone Ελλάδας που θα χρησιμοποιήσουν PayPal για να εξοφλήσουν τον λογαριασμό τους, ή να ανανεώνουν τον χρόνο ομιλίας τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα vodafone.gr, έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν ένα Samsung S6 edge αξίας 899 €.

Η μοναδική προϋπόθεση συμμετοχής στον ξεχωριστό αυτό διαγωνισμό είναι να χρησιμοποιήσουν PayPal για τις συναλλαγές τους, τουλάχιστον μία φορά και συμμετέχουν αυτομάτως στην κλήρωση. Πέντε τυχεροί πελάτες της Vodafone, ένας κάθε εβδομάδα, θα κερδίσουν το νέο Samsung S6 edge 32GB.

Ο διαγωνισμός ισχύει από 20/05/2015 έως 24/06/2015, οπότε έχετε 36 ημέρες στη διάθεσή σας για να χρησιμοποιήσετε την PayPal και να δοκιμάσετε την τύχη σας, για να κερδίσετε το υπέροχο αυτό δώρο.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό, μπορείτε να βρείτε εδώ http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=12227

Ο παγκόσμιος πάροχος πληρωμών PayPal εγκαινίασε τη συνεργασία του με τη Vodafone τον προηγούμενο μήνα, με σκοπό να παρέχει στους Έλληνες καταναλωτές τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες πληρωμών, καθώς και μία μοναδική εμπειρία στην εξυπηρέτηση τους.

Οι συνδρομητές της Vodafone μπορούν πλέον να πληρώνουν το λογαριασμό τους και να ανανεώνουν τον χρόνο ομιλία τους μέσω PayPal με ένα μόνο κλικ, χάρη στις συναλλαγές αναφοράς. Η υπηρεσία αυτή αποτελεί μια ξεχωριστή λύση που παρέχεται αποκλειστικά από την Vodafone Ελλάδας σε συνεργασία με την PayPal.

Η Vodafone Ελλάδας είναι μέλος του Ομίλου Vodafone, ενός από τους ηγέτες στο χώρο της κινητής επικοινωνίας σε όλο τον κόσμο. Διαθέτει ένα πρωτοπόρο τεχνολογικά τηλεπικοινωνιακό δίκτυο που χαρακτηρίζεται από αξιοπιστία, ποιότητα και υψηλές ταχύτητες mobile internet και εκτενή κάλυψη 3G και 4G.

Οι συνεχείς επενδύσεις της Vodafone στο δίκτυο δίνουν τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να απολαμβάνουν γρήγορο και υψηλής ποιότητας mobile internet, κάθε στιγμή όπου κι αν βρίσκονται. Στο πλαίσιο της συνεχούς εξέλιξης του δικτύου της σήμερα, η Vodafone διαθέτει εμπορικά το 4G+ αγγίζοντας πρωτοφανείς ταχύτητες για τα ελληνικά δεδομένα, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά την πρωτοπορία της στην καινοτομία και την τεχνολογία κινητής επικοινωνίας.

Διαφήμιση