Αρχική Ειδήσεις Υποβάλετε την υποψηφιότητά σας στα βραβεία HR Awards 2015

Υποβάλετε την υποψηφιότητά σας στα βραβεία HR Awards 2015

0
Διαφήμιση

Τα HR Awards 2015 διοργανώνονται από την ETHOS EVENTS και την εταιρεία Skywalker, υπό την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά στο πλαίσιο του HR Community Conference & Awards 2015.

Στόχος είναι να προσελκύσει συμμετοχές από εταιρίες και αντίστοιχα τμήματα HR, που έχουν να επιδείξουν επιτυχημένες ή καινοτόμες, πρακτικές, μεθόδους και στρατηγικές σε κατηγορίες όπως: Δημιουργικό Εργασιακό Περιβάλλον, Διακράτηση Προσωπικού, ΕΚΕ, Διαχείριση Αλλαγών κλπ. Η διάκριση θα αποτελέσει επιβράβευση της καλύτερης ομάδας και θα συμβάλλει στην προβολή της εταιρικής εικόνας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την υποψηφιότητα τους στο awards.hrcommunity.gr μέχρι τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2015, στα βραβεία από τις κατηγορίες & υποκατηγορίες της επιλογής τους. Οι νικητές και οι δύο επιλαχόντες κάθε βραβείου θα ανακοινωθούν στην τελετή απονομής των Apps Awards 2015 που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου 2015 στο πλαίσιο του HR Community Conference & Awards 2015.

Τα βραβεία χωρίζονται σε 4 κύριες κατηγορίες, κάθε μία από τις οποίες έχει διάφορες υποκατηγορίες. Εκτός από αυτές θα απονεμηθούν επιπλέον δύο τιμητικές διακρίσεις με τους εξής τίτλους:

• 1η Διάκριση: Κορυφαία Προσωπικότητα

• 2η Διάκριση: Κορυφαίος Φορέας

Ακολουθούν οι κατηγορίες: 

1. Κουλτούρα

2. Πρακτικές

3. Ηγεσία & Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού

4. Οικοσύστημα Ανθρώπινου Δυναμικού

Βραβεύονται οι εταιρίες που προσφέρουν τα πιο αποτελεσματικά συστήματα και υπηρεσίες, εξασφαλίζοντας την ολοκληρωμένη και ποιοτική διαχείριση του Ανθρώπινου Δυναμικού. Αξιολογούνται τα website και όλα τα άλλα εργαλεία, που αξιοποιούνται από τις εταιρίες για την προσέλκυση των κατάλληλων υποψηφίων.

Η βράβευση σε μία από τις κατηγορίες των HR Community Awards 2015 προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα μεταξύ των οποίων:

• Αυξημένη αναγνωρισιμότητα: Την τελετή βράβευσης θα παρακολουθήσει πλήθος από φορείς και καταξιωμένα στελέχη επιχειρήσεων.

• Κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης: οι νικητές θα προβληθούν δυναμικά σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα σε όλη την Ελλάδα.

• Μοναδική πλατφόρμα προώθησης: τα HR Community Conference & Awards 2015 προωθούνται σε εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την ολοκλήρωση του HR Community Conference & Awards

Διαφήμιση