Αρχική Ειδήσεις Χρυσό βραβείο για την Schneider Electric στα Sales Excellence Awards 2015

Χρυσό βραβείο για την Schneider Electric στα Sales Excellence Awards 2015

0
Διαφήμιση

Η Schneider Electric, o παγκόσμιος ειδικός στη διαχείριση ενέργειας, έλαβε τιμητική διάκριση (χρυσό βραβείο) στην κατηγορία Εκπαίδευση & Ανάπτυξη Πωλητών, στο πλαίσιο του θεσμού Sales Excellence Awards 2015, για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα πωλήσεων που διεξήγε σε συνεργασία με την διεύθυνση ICAP Training Solutions της ICAP People Solutions.

Την απόφαση της Schneider Electric να επενδύσει σε ένα εκτενές πρόγραμμα εκπαίδευσης για την ομάδα των πωλήσεων και του μάρκετινγκ της με ζητούμενο την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των ανθρώπων της και τη δυνατότητα παροχής και υποστήριξης των ολοκληρωμένων λύσεων που η εταιρεία μπορεί να προσφέρει στην ελληνική αγορά, ακολούθησε η επιλογή της ICAP People Solutions και των προγραμμάτων εκπαίδευσης της Huthwaite International, που αυτή αντιπροσωπεύει.

Για την Schneider Electric η ανάπτυξη των ανθρώπων μέσα από τέτοια προγράμματα είναι βασική προτεραιότητα καθώς στόχος της είναι να έχει μια εξαιρετική ομάδα επαγγελματιών να εξυπηρετούν τους πελάτες της. Ήδη υπάρχουν τα πρώτα δείγματα ότι το πρόγραμμα αυτό έχει βοηθήσει τους εκπαιδευόμενους να εφαρμόσουν πιο αποτελεσματικές πρακτικές προσέγγισης των πελατών βελτιώνοντας τις επιδόσεις τους τόσο σε πωλήσεις όσο και στην εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών.

Η κ. Μαρία Δήμα, Διευθύντρια HR Νοτιοανατολικής Ευρώπης της Schneider Electric, δήλωσε κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων: «Με την ICAP μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος του να φέρνουμε αλλαγή μέσα από την εκπαίδευση και ανάπτυξη των ανθρώπων. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της ICAP για την εξαιρετική συνεργασία και όλους τους συμμετέχοντες για τη διάθεση τους να εξελιχθούν και να εφαρμόσουν στην πράξη τα εργαλεία και τις πρακτικές με τα οποία τους εφοδίασε η εκπαίδευση».

Η τελετή απονομής των Sales Excellence Awards 2015 πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 1 Απριλίου 2015 στην αίθουσα banquet του Μεγάρου Μουσικής ενώ η διοργάνωση έγινε από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδας (ΙΠΕ) σε συνεργασία με την εταιρεία Boussias Communications για τρίτη συνεχή χρονιά.

Διαφήμιση