Αρχική Ειδήσεις Σύμπραξη Hellenic Seaplanes – GloBiLED για τα υδατοδρόμια

Σύμπραξη Hellenic Seaplanes – GloBiLED για τα υδατοδρόμια

0
Διαφήμιση

Με στόχο την υλοποίηση επενδύσεων στον κλάδο των υδατοδρομίων συμπράττουν η Hellenic Seaplanes και ο όμιλος GlobiLED. Η επένδυση, το ύψος της οποίας δεν ανακοινώθηκε, θα αφορά την επόμενη τριετία και ο όμιλος επιδιώκει να εκμεταλλευθεί την εμπειρία και τεχνογνωσία της Hellenic Seaplanes που ήδη επενδύει στην ανάπτυξη δικτύου υδατοδρομίων για να μπει στον χώρο του Τουρισμού, όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση της GlobiLED, η οποία κατέχει ηγετική θέση στην αγορά φωτισμού «Led».

Η σύμπραξη του «Ομίλου GlobiLED» με την Hellenic Seaplanes, όπως αναφέρεται, μεταφράζεται στο ό,τι ο Όμιλος επιχειρεί να εδραιώσει την παρουσία του στην πολλά υποσχόμενη ελληνική τουριστική βιομηχανία. Από τη συνεργασία των δύο ομίλων θα δρομολογηθούν πολλές συνέργειες οι οποίες θα ενσωματώσουν καινούργιες εφαρμογές και υπηρεσίες στα υδατοδρόμια αλλά και στον τομέα των υδροπλάνων.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Hellenic Seaplanes, Νικόλας Χαραλάμπους, αμέσως μετά την τελική συνάντηση και υπογραφή της συμφωνίας με τον όμιλο GlobiLED ανέφερε ότι πρόκειται για επενδύσεις που λόγω του στρατηγικού τους χαρακτήρα θα δημιουργήσουν ευνοϊκό επενδυτικό περιβάλλον για όλη την Ελλάδα. Συνεχίζοντας δήλωσε: «Η Ελλάδα μπορεί να μετατραπεί σε Μαλδίβες της Ευρώπης, να γίνει η Μέκκα των υδροπλάνων».

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here