Αρχική Ειδήσεις Στρατηγική Συνεργασία ΕΛΙΤΟΥΡ με Όμιλο Intuition Communication

Στρατηγική Συνεργασία ΕΛΙΤΟΥΡ με Όμιλο Intuition Communication

0
Διαφήμιση

Τη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας για την προβολή της Ελλάδας στις αγορές του εξωτερικού ως προορισμού ιατρικού τουρισμού με τον Όμιλο Intuition Communication, έναν από τους σημαντικότερους διεθνείς παράγοντες στον τομέα του ιατρικού τουρισμού διεθνώς, που διαχειρίζεται μεταξύ άλλων το Treatment Abroad και το International Medical Travel Journal, ανακοίνωσε το Συμβούλιο Ελληνικού Ιατρικού Τουρισμού ΕΛΙΤΟΥΡ.

Κεντρικό στόχο της συμφωνίας αποτελεί η δημιουργία διεθνών συνεργιών με σημαντικούς stakeholders της παγκόσμιας βιομηχανίας ιατρικού τουρισμού και η παροχή τεχνογνωσίας.

Η συμφωνία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συμμετοχής της ΕΛΙΤΟΥΡ, στο IMTJ (International Medical Tourism Journal) Medical Travel Summit 2015 το οποίο πραγματοποιήθηκε 15-16 Απριλίου στο Λονδίνο και εκπροσωπήθηκε από το κ. Τάκη Μελέτη, Αντιπρόεδρο της Goldair & μέλος του ΔΣ της ΕΛΙΤΟΥΡ.

Η συμφωνία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του στρατηγικού πλάνου δράσης της ΕΛΙΤΟΥΡ με καταληκτικό στόχο την εδραίωση της Ελλάδας ως προορισμού παγκόσμιας εμβέλειας στον τομέα του ιατρικού τουρισμού, συμβάλλοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο στην επίτευξη των εθνικών στόχων διαφοροποίησης του προσφερόμενου τουριστικού προϊόντος καθώς και της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθρο3o Bazaar Βιβλίου στο Μουσείο Μπενάκη
Επόμενο άρθροΠόλος έλξεις για τους Κινέζους η Ελλάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ