Αρχική Ειδήσεις Στην έκθεση τουρισμού WTM στο Σάο Πάολο ο ΕΟΤ

Στην έκθεση τουρισμού WTM στο Σάο Πάολο ο ΕΟΤ

0
Διαφήμιση

Στην προσέλκυση νέων τουριστικών αγορών, εντάσσεται η συμμετοχή του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού με περίπτερο στην έκθεση WTMSao Paolo στην Βραζιλία, τη μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού στην Λατινική Αμερική.

Στην έκθεση, που πραγματοποιήθηκε για 3η χρονιά, τον Οργανισμό εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας κ. Πάνος Λειβαδάς, ο οποίος και πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με σημαντικούς Τ.Ο.ς της Βραζιλίας που εξειδικεύονται κυρίως στον Τουρισμό Πολυτελείας και στον Θρησκευτικό Τουρισμό, όπως επί παραδείγματι η CVC, η Queensberry, η Designer Tours, ή η Flot.

Η ελληνική αντιπροσωπεία συναντήθηκε επίσης με το προεδρείο της Braztoa, της Ένωσης των Tour Operator και πρακτόρων της Βραζιλίας αλλά και με δημοσιογράφους και τουριστικούς bloggers.

Ιδιαίτερη αξία είχε η συνάντηση με τον Εκτελεστικό Γεν. Διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού για ζητήματα Ανταγωνιστικότητας και Συνεργασιών κ. Marcio de Paula. Ο κ. De Paula είναι ο πρώην Υπουργός Τουρισμού της Βραζιλίας και με την σημερινή του αρμοδιότητα στον ΠΟΤ, είναι πολύ ενεργός στην δικτύωση των παραγόντων του Ελληνικού Τουρισμού με αυτόν της Βραζιλίας.

Ο ΕΟΤ συμμετείχε στην WTM πλαισιωμένος από αντιπροσωπευτικές τουριστικές επιχειρήσεις και φορείς του Ελληνικού Τουρισμού. To ελληνικό περίπτερο επισκέφθηκε ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στο Sao Paolo, κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αφίξεις Βραζιλιανών στην Ελλάδα σχεδόν διπλασιάστηκαν το 2014 ως προς το 2013 , ενώ για το 2015 οι προβλέψεις των πρακτόρων είναι ότι η τάση θα παραμείνει αυξητική.

Διαφήμιση