Αρχική Ειδήσεις Μια απίστευτη εμπειρία εξυπηρέτησης από την υπερομάδα της Vodafone

Μια απίστευτη εμπειρία εξυπηρέτησης από την υπερομάδα της Vodafone

0
Διαφήμιση

Η Vodafone δημιούργησε την Ομάδα Internet Vodafone, για να είναι κάθε μέρα κοντά σε όλους όσους θέλουν να ανακαλύψουν τον υπέροχο κόσμο της τεχνολογίας και να τους βοηθήσουν να γνωρίσουν τις δυνατότητες του smartphone ή του tablet τους.

Με πάνω από 100.000 ώρες εκπαίδευσης, πιστοποιήσεις από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές όπως Apple, Samsung, Microsoft, Sony & HTC, και συνεχείς δοκιμές σε ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί σε smartphone και tablet, η Ομάδα InternetVodafone προσφέρει σε όλους μία νέα, απίστευτη εμπειρία εξυπηρέτησης. Συγκεκριμένα, βοηθάει τον πελάτη να:

  • Επιλέξει το κατάλληλο κινητό, tablet & αξεσουάρ για τις ανάγκες & τα ενδιαφέροντά του
  • Ρυθμίσει πλήρως τη συσκευή του, εγκαθιστώντας το τελευταίο λογισμό και να μεταφέρει τις επαφές, φωτογραφίες, μουσική ή ό,τι άλλο θελήσει
  • Ανακαλύψει και να εγκαταστήσει τις εφαρμογές που του ταιριάζουν, μετατρέποντας τη συσκευή σε πραγματικό εργαλείο καθημερινότητας κάνοντας τη ζωή του πιο εύκολη, δημιουργική και παραγωγική

Παράλληλα, η Ομάδα InternetVodafone βοηθάει τους πελάτες να εξοικειωθούν με την χρήση του mobileinternet, δημιουργώντας μια διαφορετική και πιο προσιτή σχέση με την τεχνολογία.

Τα καταστήματα Vodafone αποτελούν μοναδικό προορισμό για όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν από κοντά τα τελευταία προϊόντα τεχνολογίας, να βρουν τη μεγαλύτερη ποικιλία σε smartphones, tablets και αξεσουάρ. Εκεί, η υπερομάδα θα τους προσφέρει μια απίστευτη εμπειρία εξυπηρέτησης.

Για περισσότερες πληροφορίες, στο: http://www.vodafone.gr/portal/omadainternet

Διαφήμιση