Αρχική Ειδήσεις Μάθετε για την πρόληψη στο περίπτερο του «Στόχου» στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας

Μάθετε για την πρόληψη στο περίπτερο του «Στόχου» στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας

0
Διαφήμιση

Ο «Στόχος» ενισχύει την Πρόληψη προσπαθώντας να εντάξει τη φυσική δραστηριότητα στην καθημερινότητα κάθε γυναίκας, διαδίδοντας το μήνυμα πως η σωματική άσκηση μειώνει κατά 20%-80% την πιθανότητα εμφάνισης της νόσου.

Αυτή είναι και η αφορμή που συμμετέχουμε στον φετινό Ημιμαραθώνιο Αθήνας. Καθένας που τρέχει με την ομάδα του «Στόχου» γίνεται κοινωνός του αισιόδοξου μηνύματος της Πρόληψης και αυτός είναι ένας σπουδαίος λόγος για τον οποίο θα τρέξει μαζί μας και η χρυσή ολυμπιονίκης, Αθανασία Τσουμελέκα.

Περήφανοι, οι άνθρωποι του στόχου, που θα τρέξουν στον Ημιμαραθώνιο, τα 5 ή 3 χλμ δίπλα της , πιστεύουν ότι, όπως χιλιάδες γυναίκες αγάπησαν και φόρεσαν το διάσημο μπλουζάκι με σήμα το «Στόχο» κάνοντας το μόδα, τώρα μόδα θα είναι να αθλούνται με «Στόχο».

Ως εθελόντρια του «Στόχου» σε καλούμε να αφιερώσεις τον ελεύθερο χρόνο σου σε αυτή τη μεγάλη γιορτή και να είσαι κοντά μας με σκοπό να υποστηρίξουμε τον κόσμο που θα τρέξει με την ομάδα του «Στόχου» και να ενημερώσει τους επισκέπτες για τη δράση του.

Στο Ζάππειο (υπαίθριος χώρος ΑΛΕΑ)

Πέμπτη 30 Απριλίου 13.00 – 20.00

Παρασκευή 1 Μαΐου 10.00 – 20.00

Σάββατο 2 Μαΐου 10.00 – 20.00

Κυριακή 3 Μαΐου 7.00 – 14.00

θα έχει το δικό του περίπτερο όπου:

1. Καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης θα είναι ανοιχτό το πωλητήριο του «Στόχου» δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να αγοράσει κάποιο από τα διάσημα μπλουζάκια του και να ενισχύσει το έργο του.

2. Θα μιλάει στο κοινό για τις δράσεις του

Διαφήμιση