Αρχική Ειδήσεις Η Half Marathon Expo 2015

Η Half Marathon Expo 2015

0
Διαφήμιση

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για τη Half Marathon Expo, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί από 30 Απριλίου έως 3 Μαΐου 2015 στον υπαίθριο χώρο του Ζαππείου, Αλέα, έχοντας ήδη συγκεντρώσει έναν τεράστιο αριθμό συμμετοχών από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της δρομικής αθλητικής αγοράς και όχι μόνο, της Ελλάδας.

“Διοργανώνουμε ένα ακόμα μεγάλο αθλητικό εκθεσιακό event και προσκαλούμε όλους εσάς που μοιράζεστε το ίδιο πάθος για τον αθλητισμό, να ζήσετε μαζί μας μία αξέχαστη εμπειρία”.

Περισσότεροι από 30.000 επισκέπτες αναμένεται να παρακολουθήσουν την Έκθεση και να επισκεφτούν τα περίπτερα των πιο γνωστών και σημαντικών επιχειρήσεων της αγοράς που έχουν δηλώσει συμμετοχή, την ίδια στιγμή που οι εγγραφές στον Ημι-Μαραθώνιο Αθήνας αναμένεται να ξεπεράσουν τις 18.000.

Η Half-Marathon Expo, η οποία θα λειτουργεί ΚΑΙ την ημέρα του Ημι-Μαραθωνίου, πρόκειται να εξελιχθεί σ’ ένα μεγάλο αθλητικό και εμπορικό φεστιβάλ, αξιοποιώντας την άμεση σύνδεσή της με τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας για να εξασφαλίσει τους χιλιάδες δρομείς του για κοινό, καθώς και επισκέπτες- εκπρόσωπους του πιο ενεργού και δυναμικού αγοραστικά κοινού στην Ελλάδα και διεθνώς!

Ένας νέος εκθεσιακός θεσμός βρίσκεται προ των πυλών, ο οποίος θα προσφέρει μία μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και αντίθετα από ό,τι λέει το όνομά του θα μας κάνει να ζήσουμε τον απόλυτο θρίαμβο του αθλητισμού, της επιχειρηματικότητας, της ψυχαγωγίας και της ευγενούς άμιλλας.

Διαφήμιση